Çöp Hakan Çapsız'a Mato Mato no mi yedirirdim.
Meyveyi yedikten sonra ara vermeye ışık hızıyla devam ederdi bence.Oda'ya ışık meyvesini yedirirdim.
Bayağı tehlikeli gözüküyor. O malzemeden oluşacak yıkım dünyayı yok edebilir.Gem'in Bomu Bomu meyvesini Gervinho'ya,
![]()
Yav ne gerek var be kardeşim birini Ölümsüzlük ameliyatıyla feda etmeye. Atatürk gibi yüce gönüllü bir adam Halkının böyle bir şey için kendini feda etmesine göz yummaz. Kes Başbuğ Erdoğanın gölgesini :d. sonrası Gölge meyvesiyle halledilir.Mustafa Kemal'e ölümsüzlük basmaya gönüllü olacak tanınmış bir isim bulmak zor olacak ama hallederiz
Servet Çetin'e yedirelim galakside gezegen bırakmaz.Bayağı tehlikeli gözüküyor. O malzemeden oluşacak yıkım dünyayı yok edebilir.![]()
İnsan meyvesi mi yemiş o ahahahMalum kişiye Chopper’ın insan meyvesini yedirirdim belki biraz insan olur diye...
Gem yerine gervinho karakter olsaydı. Zoro yoktu şu anMeyveyi yedikten sonra ara vermeye ışık hızıyla devam ederdi bence.
Bayağı tehlikeli gözüküyor. O malzemeden oluşacak yıkım dünyayı yok edebilir.![]()
Evrende delik açma potansiyeli var Servet'in. Bu arada okuyunca burnum aktı istemsizce.Servet Çetin'e yedirelim galakside gezegen bırakmaz.
Zoro'yla kurtarabilirsek yine iyi. Seri bile bitebilirdi.Gem yerine gervinho karakter olsaydı. Zoro yoktu şu an