Sahne çok iyi ama yaa![]()
Bu konu hakkında düşüncem kizaru o yansımayı başarılı bir şekilde kullandığı zaman 2. ışınlanmayı öylece yapabilir gibime geliyor. Çünkü apo ya yansımayla ışınlandı sonra drake’e öylece ışınlandı.

Sahne çok iyi ama yaa![]()
Bu konu hakkında düşüncem kizaru o yansımayı başarılı bir şekilde kullandığı zaman 2. ışınlanmayı öylece yapabilir gibime geliyor. Çünkü apo ya yansımayla ışınlandı sonra drake’e öylece ışınlandı.
Aynen bayaaa iyiSahne çok iyi ama yaa![]()
![]()
Göreceli, Drake'in Kizaru'ya tepki süresi ile Rayleigh'nin bir değil. One Piece'de 200'lü bölümlere dönersek Luffy'nin gatlinglerinin şu anki çiziminden farkı yok, aynı hızdalar mı? Hayır. Dolayısı ile ben burada Rayleigh'i baz alırım, uyduruk bir Mavi'den gelmiş Drake'i değil.![]()
Burda teknik önemli. Luffy ikisinde gatling kullandı ama kizaru ikisinde yansıma kullanmıyor. Manga bir sahnede yansıma tekniğini çizerken ikinci sahnede çizmiyor.Göreceli, Drake'in Kizaru'ya tepki süresi ile Rayleigh'nin bir değil. One Piece'de 200'lü bölümlere dönersek Luffy'nin gatlinglerinin şu anki çiziminden farkı yok, aynı hızdalar mı? Hayır. Dolayısı ile ben burada Rayleigh'i baz alırım, uyduruk bir Mavi'den gelmiş Drake'i değil.
Nasıl yani? Biraz daha açar mısın? Hangi sahnelerde neyden bahsettiğini anlayamadım.Burda teknik önemli. Luffy ikisinde gatling kullandı ama kizaru ikisinde yansıma kullanmıyor. Manga bir sahnede yansıma tekniğini çizerken ikinci sahnede çizmiyor.
O zaman apo ya da öylece ışınlansaymış sonuçta o da çaylakburda iki sonuç çıkıyor.
Ya kizaru orda farklı teknik kullanıyor ya da yansımayı kullandıktan sonra etrafa ışınlanabiliyor.
Apooya bi ışık demetiyle yol alırken Drake’e saldırdığında hemen dibinde bitiyor.Nasıl yani? Biraz daha açar mısın? Hangi sahnelerde neyden bahsettiğini anlayamadım.
Reis hani sen dedin ya luffy’nin gatlingleri farklı diye. Bu konuda haklısın çizim aynı ve hız farklı olabilir ama kizaru’da durum farklı.Nasıl yani? Biraz daha açar mısın? Hangi sahnelerde neyden bahsettiğini anlayamadım.
Haklısın biraz orantısızlık var ama forumun geneli biliyor zaten meyveleri o yüzden o kadar dikkat etmedim senin için yazarım şimdi@Historia hie hieye özenmemişsin yazarken. Tonla şey var, insan hiç değilse deniz üzerinde bisikletle gidebilmeyi neyin yazar, hiç yakıştıramadım.
Yaz yaz. Denizi dondurabilme avantajı unutulur mu yahu?Haklısın biraz orantısızlık var ama forumun geneli biliyor zaten meyveleri o yüzden o kadar dikkat etmedim senin için yazarım şimdi![]()