Durdururdu Kuzan çok ciddiye almıyordu zaten.
Aokiji Hancock'u görse donakalırdı diyorsun yani ?Bu arada fanlıktan falan yazmıyorum da Kuzan için en ters eşleşmelerden birisi Hancock çünkü Aokiji, Brook, Sanji gibi sapık bir çar. Hancock'un meyve yeteneği sıkıntı yaratabilir. Yoksa Hancock, Amiral seviyesi değil tabiki xd
Üst düzey dövüşlerde sapıklık bence çok önemli olmaz,bir çaresini bulurlar.Bu arada fanlıktan falan yazmıyorum da Kuzan için en ters eşleşmelerden birisi Hancock çünkü Aokiji, Brook, Sanji gibi sapık bir çar. Hancock'un meyve yeteneği sıkıntı yaratabilir. Yoksa Hancock, Amiral seviyesi değil tabiki xd
Hayır, tekmeleri vücudunu taşa çevirebilir diyorum. Sanji kadar sapık değil şimdi xdAokiji Hancock'u görse donakalırdı diyorsun yani ?
Momonga gibi soğukkanlı durup, diğer denizciler gibi sapıklık yapmayan adam bile etkilenecekmiş ki.. elini bıçaklıyor cidden çok ters yetenek. Ya Işınını dodgelayacaksın ya da tekmelerini fiziksel bedenine temas ettirmeyeceksin.Üst düzey dövüşlerde sapıklık bence çok önemli olmaz,bir çaresini bulurlar.
Yoksa Hancock soyunur herkesi etkiler xd
Aslında düşününce bu yorumum çok hatalı olmuş bu sapıklığa özgü bir durum değil bunun örneği de Momonga eğer dışarı vurmayıp, soğukkanlı olsan bile eğer o kadının güzelliğinden etkileniyorsan tekmeleri taşta yapıyor ışını da.. yani aslında bu Kuzan, Brook ve Sanji'ye özgü bir durum değil.Bu arada fanlıktan falan yazmıyorum da Kuzan için en ters eşleşmelerden birisi Hancock çünkü Aokiji, Brook, Sanji gibi sapık bir çar. Hancock'un meyve yeteneği sıkıntı yaratabilir. Yoksa Hancock, Amiral seviyesi değil tabiki xd
Momonga nere aokiji nere ama. Adam amiral her türlü şeyin eğitimini görmüştür, ki boş bi adam değil kral haki çıksa kimse şaşırmaz. Simp’e bağlayıp taş olacak hali yok bence.Hayır, tekmeleri vücudunu taşa çevirebilir diyorum. Sanji kadar sapık değil şimdi xd
![]()
Momonga gibi soğukkanlı durup, diğer denizciler gibi sapıklık yapmayan adam bile etkilenecekmiş ki.. elini bıçaklıyor cidden çok ters yetenek. Ya Işınını dodgelayacaksın ya da tekmelerini fiziksel bedenine temas ettirmeyeceksin.
En kolay yolu da Sakazuki ve Dragon gibi soğukkanlı, dava adamı olacaksın karı kız hiç etkilemeyecek.
Aslında düşününce bu yorumum çok hatalı olmuş bu sapıklığa özgü bir durum değil bunun örneği de Momonga eğer dışarı vurmayıp, soğukkanlı olsan bile eğer o kadının güzelliğinden etkileniyorsan tekmeleri taşta yapıyor ışını da.. yani aslında bu Kuzan, Brook ve Sanji'ye özgü bir durum değil.