Üye silindi 1004
Yazıklar olsun. Kuvvet dışısın bugünden sonra.Olurdum ?

Yazıklar olsun. Kuvvet dışısın bugünden sonra.Olurdum ?
Nope. Bana hatta full Robini kullanıyo gibi gelmişti.İçinde atamadığı bir cinsel öfke var Croco’nun... Hormon tedavisi problemini daha da kötü etti.
Valla bu hayatta her türlü şeye açığım. Yani legal olan her şeye açığım. Affetmem yani. Ama konu ayak olunca çok kötü oluyorum tiksiniyorum. Ayaktan ve exten dost olmaz. Hancock sürekli topuklu ayakkabı giyiyor. Derin yani. Net leş gibi kokuyordur Allah affetsin bana uzak olsun ve yamuk ayakları.
Havadaki cinsel gerilimi hissetmedin mi oraları okurken?
Niye bozuyon şimdi?Kadınlar da taş oluyor, bir engel değil
İşin sonunda ben de erkeğim napalim, reaksiyon vermeyecek durumda değilim, orami burami da bicaklayamam Momonga gibiYazıklar olsun. Kuvvet dışısın bugünden sonra.![]()
Momonga adamdır alfadır. Hancock’a taşlaşmamıştır.İşin sonunda ben de erkeğim napalim, reaksiyon vermeyecek durumda değilim, orami burami da bicaklayamam Momonga gibi![]()
Alfa adam mı, diz çökmüş haldeydi. Aciz duruma düştü sonuçta ? Diğerleri en azından reddetmediMomonga adamdır alfadır. Hancock’a taşlaşmamıştır.
Mücadele var mücadele. Diğerleri adam olmadığı için direkt taş oldu. Mesela Sanji hiç adam olmadığından kadın gücünü kullanmasa bile taş oldu.Alfa adam mı, diz çökmüş haldeydi. Aciz duruma düştü sonuçta ? Diğerleri en azından reddetmedi
Sanji ayrı olay, onu geç, ona bahsini bile geçirsen taş olur, Luffy adada beraberdik dese sertlesir o.Mücadele var mücadele. Diğerleri adam olmadığı için direkt taş oldu. Mesela Sanji hiç adam olmadığından kadın gücünü kullanmasa bile taş oldu.
Konu Hancock olunca sırf taşlaşmamak için seppuku yaparım. Gerçi konu Hancock olmasa bile her an seppuku yapabilirim.Sanji ayrı olay, onu geç, ona bahsini bile geçirsen taş olur, Luffy adada beraberdik dese sertlesir o.
Ne Luffy gibi aseksüelim, ne de Momonga gibi seppuku fetisim var.![]()