TeşekkürlerGerceklesmesini hem istiyorum hem istemiyorum . Yıkmış gecmissn be. Aslında dediklerin baya mantıklı geldi de bi taraftan da olmaz ağa olmamalı böyle saçmalık mi olur diye düşünüyorum. Ama bazı yerler baya komikti
TeşekkürlerGerceklesmesini hem istiyorum hem istemiyorum . Yıkmış gecmissn be. Aslında dediklerin baya mantıklı geldi de bi taraftan da olmaz ağa olmamalı böyle saçmalık mi olur diye düşünüyorum. Ama bazı yerler baya komikti
+1Tamamını okuyamadım bile
Teori vb. bir şey yazdım olarak nitelendireceksen hiç alakası yok derim
Sadece nefretini kusmuşsun o kadar
Onları da size bıraktım reis, görmek isteyene her şey bütün netliğiyle görülüyorŞeyi eklemeyi unutmuşsun Mf savasinda sapkayi Buggy e verip Luffye gotur diyor. O sirada tüm dikkatleri onlara çekip ikisini birden aradan çıkarmaya bile çalışıyor.
Shank gözlem haki'sinde çok ustalaştı, savaşı ve savaşın sonucunu görebiliyor.Bu bilinen bir gerçek bu görseli görünce aklıma geldi aslında burada çok önemli ipuçları veriyordu wb ile sohbetinde belki de burada defalarca konuşuldu.belirtmek istedim.Shanks tüm yaptıklarını takip edin aslında sonucu görüyorsunuz.Marineford Öncesi WB'yi zehirledi
Savaş Sonrası iyi biri gibi görünmeye çalıştı.