Senin dediğinden çirkinse çirkindir anlamı da çıkıyo. Ben direkt çirkin diye bi şey yok diyormDediğimi uzatmışsın![]()
Senin dediğinden çirkinse çirkindir anlamı da çıkıyo. Ben direkt çirkin diye bi şey yok diyormDediğimi uzatmışsın![]()
İlk insanların konumuzla bir alakası yok bence. Yani güzellik çirkinlik kavramını onlarla kıyaslamak saçma geldi bana :/Mağara adamı yazdım çıkanları attım. :d Ona bile pollyanacılık yaptılar.![]()
Ciddi olarak atmadım zaten. :dİlk insanların konumuzla bir alakası yok bence. Yani güzellik çirkinlik kavramını onlarla kıyaslamak saçma geldi bana :/
Farkındayım ama konu farklı yerlere kayacak gibi hissettim ondan öyle dedimCiddi olarak atmadım zaten. :d
Öyle oldukları bile belli değil. Sallamışlar çizerken.İlk insanların konumuzla bir alakası yok bence. Yani güzellik çirkinlik kavramını onlarla kıyaslamak saçma geldi bana :/
Evet ama çirkin diyemezsin''Scarlett Johansson güzel değil.'' diyebilir miyim yani?
Kaysın zaten konu tıkandıydı biraz da oradan tartışılsın. :dFarkındayım ama konu farklı yerlere kayacak gibi hissettim ondan öyle dedim![]()
O da doğru.Öyle oldukları bile belli değil. Sallamışlar çizerken.
Az daha linç geliyorduEvet ama çirkin diyemezsin