Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Güncel Luffy Kimleri Alabilir?

Güncel Luffy kimleri alır ?

• Kaido

Kullanılan: 75 44.6%
  • Monkey D. Garp

Kullanılan: 51 30.4%
  • Monkey D. Dragon

Kullanılan: 38 22.6%
  • İm

Kullanılan: 21 12.5%
  • Shanks

Kullanılan: 46 27.4%
  • Koca Ana

Kullanılan: 86 51.2%
  • Roger

Kullanılan: 26 15.5%
  • Mihawk

Kullanılan: 73 43.5%
  • Karasakal

Kullanılan: 37 22.0%
  • Akainu

Kullanılan: 69 41.1%
  • Hepsi

Kullanılan: 67 39.9%
  • Hiçbiri

Kullanılan: 12 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    168
Ne alaka? Bence WB'yi alır Roger'i alamaz.
Hayır onu demek istemedim Biraz daha ortak payda da buluşulan karakterler Roger ve Wb yani Wbyi güçlü gören ufak farkla görüyor Rogerı da aynı şekilde. Ya da işte genelde denkler diyorlar. Onu demeyen de hemen hemen denk diyor. Yine fikrini ifade edebilirsin bu konu altında. Amiraller de yok Oden ve Ray'de yok anket seçenekleri sınırlı dizmedim öyle herkesi.

Montana

Hayır onu demek istemedim Biraz daha ortak payda da buluşulan karakterler Roger ve Wb yani Wbyi güçlü gören ufak farkla görüyor Rogerı da aynı şekilde. Ya da işte genelde denkler diyorlar. Onu demeyen de hemen hemen denk diyor. Yine fikrini ifade edebilirsin bu konu altında. Amiraller de yok Oden ve Ray'de yok anket seçenekleri sınırlı dizmedim öyle herkesi.
Akainu'yu alır ama Kizaru'yu alamaz diyen çıkmaz ki. Neyse çok da önemli değil. WB'ye kıyamamışsın :D

Luffy şuan tahminen
İm, prime Roger,prime wb, prime garp alamaz bunları

Wb,kaido,shanks,mom,Akainu,mihawk,Dragon
Yüksek ihtimalle alır ama kaybetme riski var yinede.

Diğer herkesi süpürür.

Suanki hali seri zirvesine çok çok çok yakın

Bence anket saçma olmuş yarısının gücü belli değil.

Shanks,Karasakal,Dragon,Im,Mihawk hakkında fikir yürütsek bile ters köşe olabiliriz.

Kaido'ya karşı gelebilecek 2 kişi var ankettekiler arasında Roger ve Garp.Bu saatten sonra zorlarsa bunlar zorlar ama yine Luffy alır herhalde

Ayriyeten Akainu niye bu listede,Luffy antrenman niyetine döver güncel haliyle.

Montana

Wbyi alır Roger'ı alamaz diyen senin dışında birinin çıkacağını sanmıyorum Montana :D benim için Roger'ı alacak güçteyse, Wb'yi de tokatlar.
Garp ile Roger oy dağılımına bak. Fanı olduğun karakteri koymaya elin gitmemiş resmen ya. Kınadım sadece, çok uzatılacak mevzu değil şey yapma.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık