Montana
Ne alaka? Bence WB'yi alır Roger'i alamaz.İmparatorlarda en güçlü görülen çok değişiyor. Roger ve Wb'yi çoğunluk denk görüyor.
Ne alaka? Bence WB'yi alır Roger'i alamaz.İmparatorlarda en güçlü görülen çok değişiyor. Roger ve Wb'yi çoğunluk denk görüyor.
Mihawk'ı, Shanks ezememiş. Anti Mihawk'çılar çok büyük şoka uğrayacaklar.Dondan çıkmış Mihawk'ı her yere sokuyorsun yine...
Luffy ezer geçer Mihawk'ı...
Hayır onu demek istemedim Biraz daha ortak payda da buluşulan karakterler Roger ve Wb yani Wbyi güçlü gören ufak farkla görüyor Rogerı da aynı şekilde. Ya da işte genelde denkler diyorlar. Onu demeyen de hemen hemen denk diyor. Yine fikrini ifade edebilirsin bu konu altında. Amiraller de yok Oden ve Ray'de yok anket seçenekleri sınırlı dizmedim öyle herkesi.Ne alaka? Bence WB'yi alır Roger'i alamaz.
Akainu'yu alır ama Kizaru'yu alamaz diyen çıkmaz ki. Neyse çok da önemli değil. WB'ye kıyamamışsınHayır onu demek istemedim Biraz daha ortak payda da buluşulan karakterler Roger ve Wb yani Wbyi güçlü gören ufak farkla görüyor Rogerı da aynı şekilde. Ya da işte genelde denkler diyorlar. Onu demeyen de hemen hemen denk diyor. Yine fikrini ifade edebilirsin bu konu altında. Amiraller de yok Oden ve Ray'de yok anket seçenekleri sınırlı dizmedim öyle herkesi.
Wbyi alır Roger'ı alamaz diyen senin dışında birinin çıkacağını sanmıyorum MontanaAkainu'yu alır ama Kizaru'yu alamaz diyen çıkmaz ki. Neyse çok da önemli değil. WB'ye kıyamamışsın![]()
bu böyle değildi sankiLuffy Gear4 ve üç ileri düzey hakisiyle Kaido'yla kafa kafa dövüşürken
Garp ile Roger oy dağılımına bak. Fanı olduğun karakteri koymaya elin gitmemiş resmen ya. Kınadım sadece, çok uzatılacak mevzu değil şey yapma.Wbyi alır Roger'ı alamaz diyen senin dışında birinin çıkacağını sanmıyorum Montanabenim için Roger'ı alacak güçteyse, Wb'yi de tokatlar.