Mugiwara no Luffy 30 Mar 2022 #132 Kaido ile ip atladığına göre buradaki çoğu kişiyi taş diye denizde sektirir.
iwnl 30 Mar 2022 #134 Güncel Luffy hepsine karşı kazanır. Ama o "ADAMLIK" savaşını kaybetti. Abisini deldiklerinde neden uyanmamış?
Güncel Luffy hepsine karşı kazanır. Ama o "ADAMLIK" savaşını kaybetti. Abisini deldiklerinde neden uyanmamış?
Üye silindi 7717 30 Mar 2022 #136 Garp ve Roger ile kafa kafaya gerisini eforsuz alır.Mihawk hele rakip bile olamaz.
Tyr 30 Mar 2022 #137 Listedeki herkesi toplu şekilde bile alabilir. Şu an seri bu kadar saçma ve anlamsız bir durumda
Raiden 30 Mar 2022 #138 Tyr dedi ki: Listedeki herkesi toplu şekilde bile alabilir. Şu an seri bu kadar saçma ve anlamsız bir durumda Genişletmek için tıkla ... Herkes öyle yazmış da Kaido hala tank gibi duruyor yalnız orada. Korkmaya başladım ben.
Tyr dedi ki: Listedeki herkesi toplu şekilde bile alabilir. Şu an seri bu kadar saçma ve anlamsız bir durumda Genişletmek için tıkla ... Herkes öyle yazmış da Kaido hala tank gibi duruyor yalnız orada. Korkmaya başladım ben.
Çörekçioğlu Luffy 30 Mar 2022 #139 İddia edilen Toon Force varsa düşünmesi yeter zaten, hepsini tekte alır.(İroni içerir)