Kalbini alır sıka sıka öldürür,hiç yoktan caunter shock ile gayette tek atabilir :SNasıl?
Kalbini alır sıka sıka öldürür,hiç yoktan caunter shock ile gayette tek atabilir :SNasıl?
Counter shock kesme tekniği değil.Kalbini alır sıka sıka öldürür,hiç yoktan caunter shock ile gayette tek atabilir :S
Zaten keserek kimse yenemez Law'ın meyvesi zaten sadece doğruyo zarar vermiyo Buggy yi istediği kadar kessin adam parçaları birleştirir zaten Zoro gibi haki bilen kılıç ustalarıda kesemez diye düşünüyorum.Counter shock kesme tekniği değil.
Bence bi gıdım haki bilen Tashigi'nin logia master ve meyveyi en üst seviyelerde kullanan Croco'ya karşı şansı yok hatta tek yemezse yatsın kalksın dua etsin.
Arkadaşlar gözüme birşey çarptı, Alabastada Tashigi bir faaliyet gösterememişti, işi Luffy e bırakmıştı, çünkü o haliyle ezikti , Smoker in yanına geldiğinde Tashigi, Smoker diyorki ' Aptal! Daha güçlü ol ! ' , Tashigi de ' Olacağım ! ' diyor . Şimdi aradan 2 y geçiyor ve Tashigi kaptan oluyor güçleniyor, Oda mesajı vermiş burada şimdiki güçlenmiş Tashigi orada olsa faaliyet gösterecek Croco yu indirir mi acaba Alabastadaki Croco yu ?
Tashigi 2 y önce diyorki ' Düşmanın yerini bilmeme rağmen hiçbişe yapamadım, sadece ona söylemekle yetindim ' diyor , Smoker da daha güçlü ol diyor Tashigi de daha güçlü oluyor, yani 2 y önceki bir durumda karşı koyabilmesi için, Oda böyle bir mesajı bırakmış şuanki Tashigi, Alabasta Luffy den daha güçlü bariz 2 y önceki Croco yu yenebilirBence bi gıdım haki bilen Tashigi'nin logia master ve meyveyi en üst seviyelerde kullanan Croco'ya karşı şansı yok hatta tek yemezse yatsın kalksın dua etsin.
Luffy'yi yenmesi Croco'dan güçlü olduğuna dair hiçbisiyi belli etmez.Croco Marineford'da bile iş yapan bi karakter.Üstelik Croco Luffy'den bariz güçlüydü Luffy'yi kaç kere alt etti.Tashigi daha çöp Monet'i yenemiyor gitsin kumdan kale yapsın :STashigi 2 y önce diyorki ' Düşmanın yerini bilmeme rağmen hiçbişe yapamadım, sadece ona söylemekle yetindim ' diyor , Smoker da daha güçlü ol diyor Tashigi de daha güçlü oluyor, yani 2 y önceki bir durumda karşı koyabilmesi için, Oda böyle bir mesajı bırakmış şuanki Tashigi, Alabasta Luffy den daha güçlü bariz 2 y önceki Croco yu yenebilir
Çöp Monet dediğin Croco dan daha güçlü , yaptığı kar duvarıyla Luffy nin 2 y sonraki ' Jet Gattling ' ini bile durdurabildi, Croco Luffy nin en güçsüz dönemdeki yumruklarını durduramıyor, en baba saldırısı Desert La Spada yı Luffy çıplak eliyle aşıyor geçiyorLuffy'yi yenmesi Croco'dan güçlü olduğuna dair hiçbisiyi belli etmez.Croco Marineford'da bile iş yapan bi karakter.Üstelik Croco Luffy'den bariz güçlüydü Luffy'yi kaç kere alt etti.Tashigi daha çöp Monet'i yenemiyor gitsin kumdan kale yapsın :S