Yozgat'ın yükselişi engellenemez. Çorum konusunda sana katılıyorum ama.Başlangıcı güzeldi, bende 2. sezonu izlemedim. Çorum'u dünyanın merkezi yapardım.![]()
Yozgat'ın yükselişi engellenemez. Çorum konusunda sana katılıyorum ama.Başlangıcı güzeldi, bende 2. sezonu izlemedim. Çorum'u dünyanın merkezi yapardım.![]()
Tam olarak 33 yıl 358 gün sonra çıkacaksın işte. Ne yapmış olursan ol, o gün geldiğinde bitecek yani.Anlıyorum. Peki süreç nasıl işleyecek. Atıyorum ben 3 yıl boyunca yaşadıktan sonra çıktım diyelim. Farklı bir kişi 10 yılda çıkabilir mi? Veya o 34 seneyi illa ki herkes yaşayacak durumu mevcut mu ? Onun dışında döngüden kurtulma durumu nasıl olacak ? Kişinin kendi isteğiyle mi yoksa rastgele mi?
Yordum senide ama dediğin gibi 34 yıl çok uzun bir zaman gelişmek isteyen 3-5 yıl gibi bir sürede de gelişebilir. Sanırım lanet olduğunu düşünüyorum.
Öldükten sonra ne olduğunu öğreneceksin lan. Kimseye nasip olmaz bak bu.Ruh halime göre değişir ama pek sanmıyorum. Çok pozitif biriyimdir, bitecek diye umut eder ve hep yeni şeyler denmeye çalışırdım.
Denemediği yöntem kalmıyor.Filmde kendini öldürmeye çalışmamış mıydı?
Yahu bir gün zaten ölmeyecek miyiz, ne diye zamanı ziyan edelim erkenden ölerek. Yapacak onca şey varken hem de.Öldükten sonra ne olduğunu öğreneceksin lan. Kimseye nasip olmaz bak bu.
İmkanların bol olduğu bir yer tam uygun olurdu sanaYahu bir gün zaten ölmeyecek miyiz, ne diye zamanı ziyan edelim erkenden ölerek. Yapacak onca şey varken hem de.
Ölsen de, sabah 6'da yeniden ayaktasın zaten. Hem ölümden sonra ne olduğunu bileceksin, hem yaşamaya devam edeceksin işte. Gerçi sen korkarsın geri kalkamam diye.Yahu bir gün zaten ölmeyecek miyiz, ne diye zamanı ziyan edelim erkenden ölerek. Yapacak onca şey varken hem de.
Evet. Ay'a bile çıksan, sabah 6'da aynı yerde uyanacaksın.Peki usta mekan sıkıntısı var mı ? Mesela new york da uyandım.Tekrar başladı ve fark ettim.Hollandaya uçsam yine 6 da new york da mı uyanacağım yoksa hollanda ama 2 şubat mı ?