Şebek dövüşünde şöyle olan adamı Roger karşısında da görmek istiyorumBizde görmek istiyoruz da mangaka teengirl ler için çizmeye başladı o eski kan dövüş bitti.

Şebek dövüşünde şöyle olan adamı Roger karşısında da görmek istiyorumBizde görmek istiyoruz da mangaka teengirl ler için çizmeye başladı o eski kan dövüş bitti.
Kardeş payındaki karakterler çok absurt o yüzden Cavit daha oturaklı ama Kartalı daha çok sevdim ben.Yok o anlamda demedim. Benim de aklıma Kartal geliyor. Kendisi bir Cavit olmasa da çok orijinal bir karakterdi. Cavit>Kartal ama.
Cavit ? İnşallah düşündüğüm Cavit değildirYok o anlamda demedim. Benim de aklıma Kartal geliyor. Kendisi bir Cavit olmasa da çok orijinal bir karakterdi. Cavit>Kartal ama.
Asosyal kirpi olan Cavit.Cavit ? İnşallah düşündüğüm Cavit değildir![]()
KF her gün beni şaşırtmaya devam ediyor. İnanılmaz bir çıkarım.One piece'i bulup sadece güldüğü için Newgate'ten bile daha boş karakterdir,one piece bulduğu içinde o kadar ödülü almıştır.Güçsüz olduğu için oda buna sadece bak gül yeter sana demiştir.![]()
Güldüğü şey de komik değildir kesinOne piece'i bulup sadece güldüğü için Newgate'ten bile daha boş karakterdir,one piece bulduğu içinde o kadar ödülü almıştır.Güçsüz olduğu için oda buna sadece bak gül yeter sana demiştir.![]()
Cok ilginc bir tefsir.One piece'i bulup sadece güldüğü için Newgate'ten bile daha boş karakterdir,one piece bulduğu içinde o kadar ödülü almıştır.Güçsüz olduğu için oda buna sadece bak gül yeter sana demiştir.![]()