Redcim okuduğunu anlayamama problemi var sanırım manga sayfası atıp üzmek istemiyorum seni, sandığın şekilde bilmeye devam et en iyisi.WB'ye meydan okuyamayıp Roger'e gel adamım ol dediğinde de fark belli olmuştu![]()

Redcim okuduğunu anlayamama problemi var sanırım manga sayfası atıp üzmek istemiyorum seni, sandığın şekilde bilmeye devam et en iyisi.WB'ye meydan okuyamayıp Roger'e gel adamım ol dediğinde de fark belli olmuştu![]()
Keşke böyle bir şey yaşansaymış.Alemin tek kralı. Shiki'nin Roger öldükten sonra WB'nin yanına gidip ee Roger'da öldü artık Denizlerin kralı sensin demesiyle bile aradaki fark belli oluyor.
Tüm adaları gezmesi Luffy'nin zamanından daha zorlu yapmıyor ki. :/Ya bırak arkadaş.. Herif bütün adaları gezmiş, hepsini. Bulunamayacak ipuçlarını tırnağı ile toplamış. Bu kadar uğraştıktan sonra yolculuğunun sonunda kader işini birazcık kolaylaştırdı diye adamı Luffy'den ballı yaptınız. Ki işini kolaylaştıran kader de aslında ömrünü yettirmeyerek bir nevi orta parmak gösteriyor Roger'a.
Ben de mangadan sayfa atayım sana.Redcim okuduğunu anlayamama problemi var sanırım manga sayfası atıp üzmek istemiyorum seni, sandığın şekilde bilmeye devam et en iyisi.![]()
Futbolla sıyrılabileceğin bir şey değil bu.Ben de mangadan sayfa atayım sana.
Shiki ''Roger gel adamım ol''diyor.
Shiki ''WB zaman senin'' diyor.
Artı iki tane denk güçten biri düştüğünde de zaman diğerine kalabilir bak mesela Barcelona'yı düşür zaman Madrid'in olur kapiş
Baştan sona hatalısın yani.
40 tane gemi bulsaydı farklı olurdu diyorsun öyle miFutbolla sıyrılabileceğin bir şey değil bu.
Birinde tek gemiyi açıkta 40 tane gemiyle sıkıştırmışsın artistlik yapıyorsun, galibiyet garanti diye diğerinde adamla birebir sake içiyorsun KAPİŞ![]()
Aynen tabiattan bahsetmişken 40 gemi ile tek gemiyi kıstırıp efelenmekte insanların tabiatında var iyi söyledin hahahahhahah40 tane gemi bulsaydı farklı olurdu diyorsun öyle mi
Futbola gerek yok hayatın akışında bu böyledir, aynı kalibrede olan ve onlara denk olmayan karakterlerden biri düşünce diğeri haliyle tek kalır. İşin tabiatı budur![]()
Bu kafa ile 40 kişi lütfüyü sarınca da gelip adam toplamaya çalışırsın buradaAynen tabiattan bahsetmişken 40 gemi ile tek gemiyi kıstırıp efelenmekte insanların tabiatında var iyi söyledin hahahahhahah
Luffy Ace’i pezevenklerin elinden aldığında böyle konuşmuyordunBu kafa ile 40 kişi lütfüyü sarınca da gelip adam toplamaya çalışırsın burada![]()