ShanksTaicho 24 Mar 2018 #441 kuroashi.no.sanji1993 dedi ki: Azıcık ter mi? Nefes nefese kalıyor orada. Genişletmek için tıkla ... hocam orda ki azcık ter makarasına ama hiçte öyle nefes nefese kaldığı da söylemen yaşına ve yıllardır içip içip vs atmamasına ragmen hiçte zorlanamdan bir amiral durduruyorsa bu halın de zirve haliyle ooo neler neler yapar
kuroashi.no.sanji1993 dedi ki: Azıcık ter mi? Nefes nefese kalıyor orada. Genişletmek için tıkla ... hocam orda ki azcık ter makarasına ama hiçte öyle nefes nefese kaldığı da söylemen yaşına ve yıllardır içip içip vs atmamasına ragmen hiçte zorlanamdan bir amiral durduruyorsa bu halın de zirve haliyle ooo neler neler yapar
Earendill (Merhum) 24 Mar 2018 #442 Amiraller diyorum. Roger & WB veya Roger & Garp vs dört amiral olsa yine amiraller derdim. Aralarında çok fark olduğunu düşünmüyorum Fujitora harici.
Amiraller diyorum. Roger & WB veya Roger & Garp vs dört amiral olsa yine amiraller derdim. Aralarında çok fark olduğunu düşünmüyorum Fujitora harici.
Dattebayo..! 26 Ocak 2022 #448 Rayleigh birini alsa Roger'a üçü kalıyor. Dövüşün sonunda en az iki amiral mevta olur ama amiraller kazanmış olur sonuç olarak. Fuji fazla olmuş :/
Rayleigh birini alsa Roger'a üçü kalıyor. Dövüşün sonunda en az iki amiral mevta olur ama amiraller kazanmış olur sonuç olarak. Fuji fazla olmuş :/
Kvothe 26 Ocak 2022 #449 Amirallerin hepsi ölür.Rogar ağır yaralı Ray ise mefta olur ama Kk ve sağ kolu kazanır.