Eğer bizi trolllemiyorlarsa evet son arc :/@RocheFelix şu an yayınlanan arc manganın son arcına mı denk geliyor?
Konu Gintama olunca emin olamıyor insan.Eğer bizi trolllemiyorlarsa evet son arc :/
Ya seni diye Zırtoyu etkiketledim @RedTeroR reyize :/ Nereden izlerim sağlam kaynak var mı diyordu :/Konu Gintama olunca emin olamıyor insan.![]()
Ben horriblesubsın çevirilerini indirdim onlardan bakıyorum ama turkanime.tvden izlemiştim öncesinde. Orada bir çok çeviri grubu da vardı galiba.Ya seni diye Zırtoyu etkiketledim @RedTeroR reyize :/ Nereden izlerim sağlam kaynak var mı diyordu :/
Biliyorsan bir çıtlatsana reyize.
Eyvallah CarpecimBen horriblesubsın çevirilerini indirdim onlardan bakıyorum ama turkanime.tvden izlemiştim öncesinde. Orada bir çok çeviri grubu da vardı galiba.
Söylemişti @amaneden noob bitsin diye diye bitirdi. Neo Armstrong Cyclone Jet Armstrong Cannon ile vuracağım o olacak
Onu ancak Jugemu Jugemu Unko Nageki Ototoi no Shin-chan no Pantsu Shinpachi no Jinsei Balmunk Fezarion Isaac Schneider San Bun no Ichi no Junjou na Kanjou no Nokotta San Bun no Ni wa Sakamuke ga Kininaru Kanjou Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru you de Shiranai no wo Boku wa Shitteiru Rusu Surume Medaka Kazunoko Koedame Medaka... Kono Medaka wa Sakki to Chigau Yatsu Dakara Ikeno Medaka no Hou Dakara Raa-yuu Yuuteimiyaouki Mukou Pepepepepepepepepepepepe Bichiguso Maru Reis paklar.Söylemişti @amaneden noob bitsin diye diye bitirdi. Neo Armstrong Cyclone Jet Armstrong Cannon ile vuracağım o olacak![]()
Harika ya tam sözlü kavga bitirme itemiOnu ancak Jugemu Jugemu Unko Nageki Ototoi no Shin-chan no Pantsu Shinpachi no Jinsei Balmunk Fezarion Isaac Schneider San Bun no Ichi no Junjou na Kanjou no Nokotta San Bun no Ni wa Sakamuke ga Kininaru Kanjou Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru you de Shiranai no wo Boku wa Shitteiru Rusu Surume Medaka Kazunoko Koedame Medaka... Kono Medaka wa Sakki to Chigau Yatsu Dakara Ikeno Medaka no Hou Dakara Raa-yuu Yuuteimiyaouki Mukou Pepepepepepepepepepepepe Bichiguso Maru Reis paklar.![]()