O bana da sarıl diye annesine gittiği sahnedeHangisi bebek hali mi 2-3 yaşlarındaki hali mi?
Tekmeyi yediğinde ne üzülmüştüm var ya.

O bana da sarıl diye annesine gittiği sahnedeHangisi bebek hali mi 2-3 yaşlarındaki hali mi?
Tekmeyi yediğinde ne üzülmüştüm var ya.
Güzel inceleme olmuş yine. Sorularının bir çoğunun cevabını gelecek bölümler ile alacaksınUtsuro'nun kopan bir kolundan tekrardan yeni bir bedeni ortaya çıkması gerçekten muazzamdı işin birde mantıksal boyutuna bakmak gerekirse bu konu biraz önemli bence ki nasıl oluyor çözümlemiş değilim solucanın ortadan ikiye kesilerek yeniden doğması gibi oldu,Altananın muazzam güzü cidden şaşırtıcak cinste!Kamui Vs Gintoki savaşı'da oluyor Gintama 2017 devam edicekmiş bu mükemmel bir haber!
Utsuro'nun kopan bir kolundan tekrardan yeni bir bedeni ortaya çıkması gerçekten muazzamdı işin birde mantıksal boyutuna bakmak gerekirse bu konu biraz önemli bence ki nasıl oluyor çözümlemiş değilim solucanın ortadan ikiye kesilerek yeniden doğması gibi oldu,Altananın muazzam güzü cidden şaşırtıcak cinste!Kamui Vs Gintoki savaşı'da oluyor Gintama 2017 devam edicekmiş bu mükemmel bir haber!
Teşekkürler dostum,bencede mükemmel bölüm olucak birde şey konusu var bu sezon 12 bölüm çıkıcaktı,galiba 12 bölüm olmiyacak devam edicek gibi gözüküyor fragman gördüm çünkü devamının kesin bir bilgin var mı bu konuyla ilgili.Güzel inceleme olmuş yine. Sorularının bir çoğunun cevabını gelecek bölümler ile alacaksın
Bunun dışında haftaya da yine epey sağlam bölüm olacak gibi ha ne dersin![]()