Hala çıkacak diye bekliyoruz. Bir yere giderken yine Mihawk'a mı rastladılar, nedir...
keşke çıksa çok sadık ve enteresan bir karakterdi :dHala çıkacak diye bekliyoruz. Bir yere giderken yine Mihawk'a mı rastladılar, nedir...
Sanji'nin en kaliteli rakibiydi. Tekrar kapışsalar tatlı olur.keşke çıksa çok sadık ve enteresan bir karakterdi :d
Jabura ve Kuroobi?Sanji'nin tek en kaliteli rakibiydi. Bon-chan da kötü yazılmış bir karakter değil, ama rakip ve dövüş olarak aşırı karikatürize edilmişti. Bu saatten sonra artık Gin çıkmaz. Çıkmasını da istemem açıkçası, Oda'nın karakterdeki o eski tadı vereceğini sanmıyorum.
Tek en nasıl oluyorSanji'nin tek en kaliteli rakibiydi. Bon-chan da kötü yazılmış bir karakter değil, ama rakip ve dövüş olarak aşırı karikatürize edilmişti. Bu saatten sonra artık Gin çıkmaz. Çıkmasını da istemem açıkçası, Oda'nın karakterdeki o eski tadı vereceğini sanmıyorum.
Bilmem. En kaliteli rakibiydi işte.Tek en nasıl oluyor
Kuroobi sıradan. Jabura ise dövüş olarak iyi olsa da soytarının tekiydi.Jabura ve Kuroobi?
vallahi hiçte kaliteli değildiler bi bon yada gin tadı vermediler mesela katakuri vs luffy gibi düşün rakip kaliteli :dJabura ve Kuroobi?
Ben dövüş kalitesi anlamında yazmıştım. O bakımdansa haklısın.vallahi hiçte kaliteli değildiler bi bon yada gin tadı vermediler mesela katakuri vs luffy gibi düşün rakip kaliteli :d