Montana
19 yaşındaki Roger 19 yaşındaki Luffy'i yok ederdi bence.
Neden olmasın diyeyim gayette olabilir. Normal insanlar bu yaşta normal güce sahiptirler.Bana dürüstçe de ki bizimkilerin hiçbiri bu yaşında bu kadar güçlü olmamalı OP evreni içerisinde bunun bir mantığı yok. Ben de eyvallah aynen öyle haklısın diyeyim. Gerisi boş tatava. Bunun Luffy'si Zoro'su Sanji'si yok.
Op evreni bunu kaldırmaz ateş eder kurban olduğum ki zaten bir yıla kalmaz edecek gibi duruyor.Yani zaten kısa sürede bitirmeyi düşünüyor. Belki bir, iki arc sonra gelir. Luffy'i 30 yaşında düşünsenee![]()
19 yaşındaki Roger 17 yaşındaki Luffy'i de yenemez.19 yaşındaki Roger 19 yaşındaki Luffy'i yok ederdi bence.
Yaş büyüdükçe nereye güç artmıyor ya? Serideki karakterler (hayvan gibi potansiyeli olan karakterler bunlar) zirve dönemlerine 30'lu yaşlardan sonra girmeye başlamış. Bu adamlar hayatları boyunca denizlerde olup savaşan adamlar. Op evrenindeki insanlar bu şekilde kıvama geliyor. Bizim tayfa hariç. Bizim tayfa hikayenin işlenişi gereği bu konuda aşırı ekstrem kalıyor. Biz de bunu yemiş gibi yapıyoruz mevzu bu.Seride yaş büyüdükçe güç artmıyor , belli durumlar halinde karekterleri gelişir. Durum bu
Yoksa şuan KK Brookun hikayesini okuyorduk
19 yaşındaki Luffy'yi sadece Big Mom yenebilir bence o yaşta.19 yaşındaki Roger 17 yaşındaki Luffy'i de yenemez.
O da yenemez.19 yaşındaki Luffy'yi sadece Big Mom yenebilir bence o yaşta.
Şu anki Luffy'i yenemez o kadar güçlü olacağını sanmıyorum. Ama eğitimden hemen sonrakini yenecek güçte belki olabilir Big Mom. Çünkü Big Mom harbi doğuştan canavarlardan.19 yaşındaki Luffy'yi sadece Big Mom yenebilir bence o yaşta.