Ergen yaşında iki yonkouysa kastın, olur.1 Akainu > 1 Yonko + Tayfası
Gevşek reisten emin değilim, mümkün.1 Borsalino = Kaido Big Mom
Ergen yaşında iki yonkouysa kastın, olur.1 Akainu > 1 Yonko + Tayfası
Gevşek reisten emin değilim, mümkün.1 Borsalino = Kaido Big Mom
Jack yada Queen mamut formu açtı diyelim misal el kadar mı açıyorlar formu gerçek boyutu neyse onu açıyor.Yoksa ne anlamı kalır.Size mini hayvan meyvesi verdik mi dedi Oda ben kaçırdım herhalde.Hepsi orjinal boyutu neyse o şekilde zoanlarda.Diğer türlü Kaido’nun ejder formu kendi ebatlarında olmalıydı.Sanji One Piece'in sefiridir.
@Millennium Wizard Yediği Zoan'ın gerçek hayattaki fiziksel boyutunu One Piece'e uyarlamaya zorlamakta anca sizin yapabileceğiniz bir şey zaten.
Kaku ve Jyabura arasında meyvelerin hibrit modları açılınca çok fazla boy ya da kas farkı varda biz mi bilmiyoruz? Vahşi Zoan'lar daha gelişime müsait deniliyor ama Jyabura'nın tipine bakarak bu gelişmemiştir yauv deniyor :d Aynı zamanda Dünyamızdaki Zürafanın fiziksel gücü Kaku'ya enjekte ediliyor fanlar tarafından. Aşırı masum :d
Haki bilen bir Lucci, Queeni de Jack'i de alır. Bunun gerçek dünyada fiziksel ebatı yüksek olanın meyvesi, One Piece'te çok yüksek fiziksel güç sağlar ile alakası yok. O sizin uydurmanız.Jack yada Queen mamut formu açtı diyelim misal el kadar mı açıyorlar formu gerçek boyutu neyse onu açıyor.Yoksa ne anlamı kalır.Size mini hayvan meyvesi verdik mi dedi Oda ben kaçırdım herhalde.Hepsi orjinal boyutu neyse o şekilde zoanlarda.Diğer türlü Kaido’nun ejder formu kendi ebatlarında olmalıydı.
Değil. Bunu yanlışlayacak örnek dolu ortalık. Ayrıca onlar da özel Zoanlar, antik-mistik falan. Chopper örneği bile yeterli zaten bu dediğini çürütmek için.Hepsi orjinal boyutu neyse o şekilde zoanlarda.