SayabilirsinDoffun alacağı en az 10 tane sayarım yonkou komutanı.
Farazi konular bunlar.Görmeden bilemeyiz.Sağ kollar dışında -ki Katakuri ve Marco dışında görmedik- Dofftan çok üstün olan herhangi bir komutan görmedik.

SayabilirsinDoffun alacağı en az 10 tane sayarım yonkou komutanı.
Farazi konular bunlar.Görmeden bilemeyiz.Sağ kollar dışında -ki Katakuri ve Marco dışında görmedik- Dofftan çok üstün olan herhangi bir komutan görmedik.
He o işte.Fahişe.
King dengi sonuçta küçümsenmemesi lazımQueen çok küçümseniyor.
Bir şeyini görmedik ama ne bileyim 1.320 milyar'da boru değildir herhalde.King dengi sonuçta küçümsenmemesi lazım![]()
Ödüller cidden hiç etkileyici gelmiyor bana.Bir şeyini görmedik ama ne bileyim 1.320 milyar'da boru değildir herhalde.
Yok tabiki de ödül= güç değil ama amiral'ler e bile dalan jack'in ödülü bile 1 milyar olunca bu adam'da boş olamaz diye düşünüyorumÖdüller cidden hiç etkileyici gelmiyor bana.Yonko ödülleri dışı çok kıstas almıyorum.
Atıyorum 400 Milyonluk Jinbe'yi daha üstün görüyorum çoğu komutandan.
![]()
Jack ortaya çıktığında millet nasıl şok olmuştu hatırlıyorum, benim çok OP ile ilgilenmeyen arkadaşım bile birden bire büyük ilgiyle takip etmeye başlamıştı. Çok büyük hype oluşmuştu ya Jack'de.Yok tabiki de ödül= güç değil ama amiral'ler e biledalan jack'in ödülü bile 1 milyar olunca bu adamda boş olamaz diye düşünüyorum
Jack'in tanıtımı çok iyiydi. Queen falan pek iyi değildi.Jack ortaya çıktığında millet nasıl şok olmuştu hatırlıyorum, benim çok OP ile ilgilenmeyen arkadaşım bile birden bire büyük ilgiyle takip etmeye başlamıştı. Çok büyük hype oluşmuştu ya Jack'de.
Jack epey etkileyiciydi evet.Jack'in tanıtımı çok iyiydi. Queen falan pek iyi değildi.