Üye silindi 6810
O daha kötüYıldırma yemezsin. Direkt 3 gün ban atar.

Asıl onda tahriklik bişey yok animede gösterilen bi sahne sonuçtaAvatarın dışında tahriklik bir durumun yok dostum rahat ol.

O daha kötüYıldırma yemezsin. Direkt 3 gün ban atar.
Asıl onda tahriklik bişey yok animede gösterilen bi sahne sonuçtaAvatarın dışında tahriklik bir durumun yok dostum rahat ol.
Tahrik oluyoruz da bu şikayet edilecek bir durum değil bence.O daha kötü
Asıl onda tahriklik bişey yok animede gösterilen bi sahne sonuçtabundan tahrik olan gitsin animeyi yetkili mecraya şikayet etsin.
Yıldırma >Ban...O daha kötü
Asıl onda tahriklik bişey yok animede gösterilen bi sahne sonuçtabundan tahrik olan gitsin animeyi yetkili mecraya şikayet etsin.
E tabi oda doğruTahrik oluyoruz da bu şikayet edilecek bir durum değil bence.
Eveet ikiside çok kötü, sana yıldırma filan atmayacak galiba smoker. sen ne için istiyosunki bu yıldırmayı?Yıldırma >Ban...
Her şeyi anlarım da neresi meymenetsiz yaw
Garp baya azman bir şey ama günün sonunda kesici/delici aletler kullanmıyor.......... Oda çizse bahsettiğimiz gibi olmaz maalesef.
İstiyorum diye atmıyor zatenE tabi oda doğru
Eveet ikiside çok kötü, sana yıldırma filan atmayacak galiba smoker. sen ne için istiyosunki bu yıldırmayı?
O kafa kopardı yalnız. Mhhhhhhhhhh
Her fırsatta Garp'ın hakkını teslim ediyor olman çok seksi keko resmen kalite kokan bir charsın dostum.O kafa kopardı yalnız. Mhhhhhhhhhh
Her fırsatta Garp'ın hakkını teslim ediyor olman çok seksi keko resmen kalite kokan bir charsın dostum.