Bak bu tüyoları herkese vermem, kıymetimi bil...Dolar gibi yükselişe geçicem vayy vay vayyyy

Bak bu tüyoları herkese vermem, kıymetimi bil...Dolar gibi yükselişe geçicem vayy vay vayyyy
Sabah zoroculara laf ediyodum ne hallere düştüm...Bak bu tüyoları herkese vermem, kıymetimi bil...![]()
Bu senin hatan değil... göklerden gelen bir karar vardır... bir gün herkes Zoro’cu olacaktır...Sabah zoroculara laf ediyodum ne hallere düştüm...
Zoro, luffyden daha yüce çıktı ?Bu senin hatan değil... göklerden gelen bir karar vardır... bir gün herkes Zoro’cu olacaktır...![]()
Şşş. Sen Yamato'yla iyice özdeşleştin ha. Yok öyle bir şey. Çıkar onu aklından. JsjsjnsjZoro, luffyden daha yüce çıktı ?
Yok yok sonuna kadar forumun YamatocusuyumŞşş. Sen Yamato'yla iyice özdeşleştin ha. Yok öyle bir şey. Çıkar onu aklından. Jsjsjnsj
İkisi de yücedir ama evet Zoro daha yücedir...?Zoro, luffyden daha yüce çıktı ?
WGde hep King low version Marco yazıyorum unutma onuWG'de hep Katakuri best YC1, King sucks falan yazıyorsun hayırdır![]()
Burada da diyorlar bunları?WGde hep King low version Marco yazıyorum unutma onuEksik bilgi vermeyelim forumdaşlarımıza
Pica yc3 Dof ise yc1 diyen adamlar WGdekiler tabi garip gelebilir onlara
![]()