Yamato'nun kesin gelmesi lazım zaten. Aksi kabul edilemez.Law ölsün tayfaya da Yamato gelsin, bu iş çözülsün.
Yamato'nun kesin gelmesi lazım zaten. Aksi kabul edilemez.Law ölsün tayfaya da Yamato gelsin, bu iş çözülsün.
Adamın tayfası zayıf napsınLaw resmen tayfadan sayılıyor artık. En sevdiğim novadan, en sinir olduğum novaya doğru evriliyor karakter. Bi' sal lan bizi.
Baştan düşünecekti onu. Ya dağıtsın tayfayı ya da başında dursun.Adamın tayfası zayıf napsın
E acımışta tayfaya almış zayıfları artık cerenemesini çekecek Luffynin biyerlerine takılmakla güçlü korsan tayfası olunmuyorBaştan düşünecekti onu. Ya dağıtsın tayfayı ya da başında dursun.
Evet yapmadılar, zaten sorun da bu. Jozu onlardan güçsüz olduğunu gösteren hareketler yaptı. Queen ve Roo'yu görmedik ama Kraker bence ikinci komutan olarak yeterince güçlü. Jozu'ya kaybedeceğini sanmıyorumSaydığın karakterler Jozu'dan güçlü olduğunu gösteren bir şey yapmadı ama Jozu Queen ve Cracker'ı tokatlar bana göre.Roo biraz şüpheli tabii.
Bisento'nun ucundaki Kuzan'a vursun ama ya o kadar da değil . Queen konusunda haklı olabilirsin . Kraker varken Smoothie'nin Jozu ile karşılaşacağını sanmıyorum.Kuzan'ın dudağını kanatmak mı onlardan güçsüz yapıyor Queen de bilinçsiz Linlin tarafından 2 paralık edildi o ne olacak.Kaido tayfası bariz şekilde WB tayfası v2 iken Kaido tarafından bir komutanın WB komutanlarından güçlü olduğunu düşünmüyorum.Cracker ise 3.komutan büyük ihtimalle işi yok Jozu'yla.
1000 sayfa olunca @Smoker 'ın adminliği düşecekmiş.1000 sayfa olmak üzere. @Roronoa Zoro
Olamaz1000 sayfa olunca @Smoker 'ın adminliği düşecekmiş.
Spam yapma krdsOlamaz