Sahneyi bi hayal etsene. Herkes dövüşü bitirince danaya girer gibi saldıracak herkes. Squirtle Pikachu ortaklığı gibi jinbei nami ortaklığı bile olacak benceÖyle bir şey olursa zaten kimsenin yaptığı şeyin bir önemi kalmaz.

Sahneyi bi hayal etsene. Herkes dövüşü bitirince danaya girer gibi saldıracak herkes. Squirtle Pikachu ortaklığı gibi jinbei nami ortaklığı bile olacak benceÖyle bir şey olursa zaten kimsenin yaptığı şeyin bir önemi kalmaz.
Offf One Piece’in en efsane sahnelerinden beee. Bak yine tüyler diken dikenSen hiç ısırmayacağından emin olduğun vahşi bir hayvanla karşılaştın mı kedicik ?
Ben karşılaşmadım. Bummmmm![]()
Ahahha kralsın fandaşOfff One Piece’in en efsane sahnelerinden beee. Bak yine tüyler diken diken![]()
Shanks yerine Roger'ı koysa tam olurmuş.Ahahaha. Bu doğru.
![]()
Aslında, Roger ve Rayleigh de eklenebilirmiş.![]()
Yalnız fandaşım, Who is Who’nun bu tavırları bana Bellamy’i hatırlatıyor. Ama bu sefer yamultan kişi rolünde Zoro olacak umarım hahahaAhahha kralsın fandaş
Who, Zoro'nun badess halini görse gerçekten kedinin köpeği gördüğü gibi tüyleri diken diken olur![]()
Aynen öyle ya. İkili olarak da bambaşkalar. Daha iyisi yok.Reis bambaşka bir adam ya![]()
Bence Shanks ve Beckman da uygun ama Roger de eklense güzel olurmuş.Shanks yerine Roger'ı koysa tam olurmuş.
Buradan "Kid çakma Shanks'tır" önermesine dayanak alabilir miyiz hocam?Ahahaha. Bu doğru.
![]()
Aslında, Roger ve Rayleigh de eklenebilirmiş.![]()
Ben Shanks'ı salak görmüyorum. Hele hele Luffy'ye kıyasla. .dAynen öyle ya. İkili olarak da bambaşkalar. Daha iyisi yok.
Bence Shanks ve Beckman da uygun ama Roger de eklense güzel olurmuş.![]()
Yani, fiziksel bazı benzerlikleri dışında (saç rengi, kol sayısı,) çakma dememizi gerektirecek bir şey göremiyorum. Eğer sen öyle görüyorsan buradan bir destek daha alabilirsin tabii.Buradan "Kid çakma Shanks'tır" önermesine dayanak alabilir miyiz hocam?
Shanks'ı çok görmedik ama Luffy kaçırıldığında verdiği tepki biraz salakçaydı.Ben Shanks'ı salak görmüyorum. Hele hele Luffy'ye kıyasla. .d
Yonkou olmadan önce biraz salaklıkları olmuş olabilir. Ace olayına bir şey diyemem. Yiyip içip yattığı için salak gördüğünüzü düşünmüştüm ben. Ama WB'yi uyarması olsun, gizli işler çevirmesi falan olsun zeki bir adam bence.Yani, fiziksel bazı benzerlikleri dışında (saç rengi, kol sayısı,) çakma dememizi gerektirecek bir şey göremiyorum. Eğer sen öyle görüyorsan buradan bir destek daha alabilirsin tabii.
Shanks'ı çok görmedik ama Luffy kaçırıldığında verdiği tepki biraz salakçaydı.Eğer Ace romanını da kaynak alırsak daha fazla şüphendiriyor. Ace ile karşılaştığında ne yapacağını bilemiyor, Ace'nin karakterini çözemiyor ve Beckman'a bakıyor falan.
Luffy kadar değildir tabii.