Oden'i de yaşıyor zannediyor Sengoku. La içeride X Drake var ya, abi siz ne yaşıyorsunuz. X Drake ya haber vermiyor yada denizciler rol yapıyor.Milletin de 800 yıldır ryuma'nın öldüğünü duymaması saçmalığı.![]()
Oden'i de yaşıyor zannediyor Sengoku. La içeride X Drake var ya, abi siz ne yaşıyorsunuz. X Drake ya haber vermiyor yada denizciler rol yapıyor.Milletin de 800 yıldır ryuma'nın öldüğünü duymaması saçmalığı.![]()
Mutlaka Fb çizmeli bu Krala
Ah be Sanji. Tam bir hayal kırıklığı yaşadım o sahnedeAz evvel Sanji'nin kutu kolasını kullandığı sahneyi izledim. Bunu hafızamdan silmek için ne yapmam gerekiyor?![]()
Kutu kola ne oluyor?Az evvel Sanji'nin kutu kolasını kullandığı sahneyi izledim. Bunu hafızamdan silmek için ne yapmam gerekiyor?![]()
Okama adasında kutu kutu pense videosunu izleAz evvel Sanji'nin kutu kolasını kullandığı sahneyi izledim. Bunu hafızamdan silmek için ne yapmam gerekiyor?![]()
Okama bacılarımız candır.Okama adasında kutu kutu pense videosunu izle![]()
Stealth Black. Olaya dair tek bependiğim şey o maske ve ismiydi.Kutu kola ne oluyor?
Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn.Roronoa V2 olur
![]()
Wano biter de bu adamdan daha da konuşulmazsa forumda karizma olarak eksi yiyecektir. Son çare dünya hükümetine kalır. Orada da sözü geçmezse Ryuma gitti bitti.