Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuzluYulafEzmesi

:d o değil de ray bana insan pazarından kaçarlarken bi süre bu gücü kullanamayacağım demiş miydi. belki de o yüzden tak tak sıkmıyorlardır :d
hala thandi mi :d
Kullanamayacağım değil kullanmayacağım demişti galiba . Denizciler'in kimliğini öğrenmesini istemiyordu :d Çok az kullanmalarına rahatsız olsam da tak tak sıkmaları biraz komik olurdu xD

Zoro, Shusui'yi vererek son zamanlardaki en doğru tercihi yaptı. Karşılığında aldıklarıyla kar bile etmiştir.

@Mike @Yubashiri-sama Virgin Oden keşke yaşıyor olsa da Chad bir kılıç ustası nasıl olunur görse. :a:

Üye silindi 1004

Zoro, Shusui'yi vererek son zamanlardaki en doğru tercihi yaptı. Karşılığında aldıklarıyla kar bile etmiştir.

@Mike @Yubashiri-sama Virgin Oden keşke yaşıyor olsa da Chad bir kılıç ustası nasıl olunur görse. :a:

Yutkundum ve her sağlıklı erkek gibi yakışıklılar yakışıklısı Roronoa Zoro'yu kıskandım. Oden, Roronoa Zoro gibi gerçek bir erkeği görseydi Iva'nın yanına giderdi "Roronoa Zoro'nun çeyreği etmedikten sonra ne anlamı var?" diye sorardı. Sonra güzel bir hanımefendiye dönüşürdü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık