Olay arkadaşın bizim mantığımızla bize cevap verdiğini sanmasında. Luffy'nin Kaido'dan tek yemesine yav Luffy'nin dayanıklılığını biliyoruz bu sahne hiçbir anlam ifade etmiyor diye bir şey söyledik mi? Evet saçma ama veri olarak karşımızda yapacak bir şey yok. Aynı durum Zoro için de geçerli. Zoro da tekini yedi. Ama sürekli o sahne hiç yasanmamis gibi yorumlar atılıyor. Eskiden çok daha fazlasına dayandığı hakkında bir sürü sayfa paylaşılıyor. Böylece ha bak burası saçmalık biz Zoro'nun dayanıklılığını zaten biliyoruz gibisinden algı yapılmaya çalışılıyor. Bu algıyı güçlendirmek için Luffy'nin Hordy ile malum durumu buraya atılıp arkadaşlar bu da sacma idi diyip bak biz obkektifiz Zoro'nun sahnelerini saçma olarak kabul ettiğimiz gibi Lucci karşısında çok daha beterin yasadığı halde bayilmayan Luffy'nin , Hordy karşısında bu duruma düşmesini de saçma buluyoruz seklinde yorumlar atarak güya objektif olduklarını göstermeye çalışıyorlar.
Oysa bana göre ne yaşandı ise o. Luffy Kaido karşısında tek yediyse de yedi yani saçma da bulsam bu veri olarak var. Yine aynı şekilde Mangaka Hordy'nin yarasından sonra kendi atağı soneasi Luffy'nin yarasının açılmasına ve kan kaybetmesine bu yüzden de kana ihtiyaç duymuş olmasını da veri olaeak kabul ediyorum. Ediyorum çünkü zamanında bu sahneleri veri olarak kabul edip yine Luffy'i gömen Zoro fanları idi.
Şimdi ise o da saçma bu da sacma diyorlar. Öyle diyecekler tabi yoksa sevgili Zoro tek yemiş oluyor hem de aklı gidik Kamazo'dan.
O yüzden öyle objektiflik kenarda dursun almiyak biz.