Kaido bunun kafaya vuracağını cikarip 100 lira taksaymis daha çok koyarmisOden sevdiğimiz bir kararakterdir
Özellikle masaya çıkıp hünerlerini gösterdiği zaman...
![]()
Kaido bunun kafaya vuracağını cikarip 100 lira taksaymis daha çok koyarmisOden sevdiğimiz bir kararakterdir
![]()
Üşenmezsem direk ekleyeceğim buna.Oden sevdiğimiz bir kararakterdir
![]()
Valla Dof ve Katakuri gibi iki kalite akan karakterin arcları bence daha kötüydü. O açıdan bir şey diyemiyorum. Kötüden çok aşırı yavaştılar.Im-sama kapalı kutu evet. Kendisine Oda hep gönderme yapıyordu zaten. O yüzden fazla kızamıyorum. Oden baya çöp uzun uzun yazarım. İnsanlar sırf güçlü diye sevdiler. Kaido’yu kesmek dışında kimsenin övebildiği bi tarafı yok. Xebec anlamsız ötesi zaten. Kaido’ysa diğer tüm kötü adamların arasında en sönük olan.
Dof ve Kata’nın ağzından çıkanlara duyunca hayran kalıyorduk. Bu içip içip ağlıyor.Valla Dof ve Katakuri gibi iki kalite akan karakterin arcları bence daha kötüydü. O açıdan bir şey diyemiyorum. Kötüden çok aşırı yavaştılar.
Sen mi yaptın bilmiyorum ama senin elinden çıkmaysa yaptığın en iyi çalışma.Oden sevdiğimiz bir kararakterdir
![]()
Buna güldüm.Adaletin yükünü taşıyan alzheimer reis. xd
![]()
![]()
Buna da güldüm.Kafayı yakmadığı zamanlar içine doğru sıçıyor.
Yalnız içe doğru sıçmanın resmi olsa Akainu'nun bu ifadesi olurdu.
![]()
Rica etsem odeni gömme platformu adlı konu açarmısınBuna güldüm.
Buna da güldüm.
Animenin etkisi. Reis Shanks'tan niye korksun?
Verdiği kararlar nedeniyle yapmak isterdim ama bence bu işi en iyi @Yubashiri-sama yapar.Rica etsem odeni gömme platformu adlı konu açarmısın![]()
Anime etkisi mi?Buna güldüm.
Buna da güldüm.
Animenin etkisi. Reis Shanks'tan niye korksun?
Yok bir yerde gördüm. xdSen mi yaptın bilmiyorum ama senin elinden çıkmaysa yaptığın en iyi çalışma.![]()