Bildirim gelmedi ama gördüm mesajınıO resim direkt Wano demek. Dövmeyi de bu bölüm anladık. Acaba saksıda ne yazıyor? @kuroashi.no.sanji1993

正義 (Seigi) yani adalet yazıyor.
Bildirim gelmedi ama gördüm mesajınıO resim direkt Wano demek. Dövmeyi de bu bölüm anladık. Acaba saksıda ne yazıyor? @kuroashi.no.sanji1993

Muhtemelen Akainu'dur.Kılıç dan dolayı akainu ''kılıç timi'' nin başı olabilir demişler de teyit etmek istedim gerçekten de dövme var mıydı diye saol.
Sende sağol @Aiden

Adalet kokuyormuş saksı.Sakinlik durgunluk gibi bir şey yaziyordur muhtemelen. Akainu gelirse delik ejder ve delik balon görürüz mazallah. Wanodan uzak dursun reis![]()

Belki onda da kılıç dövmesi vardır.Fark eder mi ki :S
Kılıç dan dolayı akainu ''kılıç timi'' nin başı olabilir demişler de teyit etmek istedim gerçekten de dövme var mıydı diye saol.
Sende sağol @Aiden

Teşekkürler.Bildirim gelmedi ama gördüm mesajını
正義 (Seigi) yani adalet yazıyor.

Renkli kapaklarda da heyecan verici şeyler olabiliyor.Akainu ve kizaru nun olduğu manga kapağını hatırlayan var mı ? Akainu ağaç buduyordu.
Chopper Kaidou'yu dize getirmiş bla blaRenkli kapaklarda da heyecan verici şeyler olabiliyor.
699 renkli kapağı bu ve görünce insan 996da Kaido düşecek mi diyor.![]()
Getiremez mi?Chopper Kaidou'yu dize getirmiş bla bla
. Sadece Zoro, Luffy ve ejderhada yara olması peki?Renkli kapaklarda da heyecan verici şeyler olabiliyor.

Bunu ben zamanın da paylaşmıştım. Bir kaç detay daha var; kapakta sadece 3 kişi de yara var; Luffy-Zoro-Ejderha ve Zoro'nun gözü kapalı ama yarası yokRenkli kapaklarda da heyecan verici şeyler olabiliyor.