Jinbei nasıl durduramamıştı? Luffy'i elinden aldı işte.Bu 2lilerden hiçbiri yenemez Luffy'yi.Düğünde Bege,Pedro,Jinbei 3lüsü Kata'yı durduramamıştı bile.Üst düzey silahlanmayı da kavrarsa rahat yener hatta.Ha tabii bu 2liler p.up alacak o hallerini yenemez işte.

Aokiji rahatça Linlin'i yener diyen mi ararsın.Aokiji+Akainu vs Kaido ve tayfasını alır diyen mi ararsın
Zırh hakisi ortalama düzeyde falan öyle ahım şahım bir şey değil . G2 hızını çok arttırıyor ama saldırı gücü ile çokta yeterli değil artık . G3 çok yavaş çoğu tecrübeli Yeni Dünya korsanının atlatabileceği hızda saldırılar yapabilir . Gözlem Hakisin de gelişti en azından o da olmasa çok sıkıntı yani . G2 ' nin saldırı gücü Vergo'ya falan bile yetmez bence (Yani tabi ki Vergo'yu yener ama G2'nin saldırı gücü ile değilde bir şekilde G3 ile yapıştırarak ). Son iki cümlemle abartmış gibi hissettim biraz ama cidden Luffy G4 olmadan çok vasıfsız gibi gösterildi bize bence . Moriah savaşındaki gibi G2 ve G3'ü neden aynı anda kullanmıyor yine anlamıyorum Oda bunu kullanabilir bence
Ben artık Lütfü'nün G4 kullanıp bayılmasını görmek istemiyorum .