En efektif dövüşecek adam Marco benceLaw'a ters rakip King, bir de hızlıysa room'un etki alanı dışına kaçabilir rahatça. Zoro'da pek uygun değil King için. En efektif dövüşecek olan rakip Sanji.

En efektif dövüşecek adam Marco benceLaw'a ters rakip King, bir de hızlıysa room'un etki alanı dışına kaçabilir rahatça. Zoro'da pek uygun değil King için. En efektif dövüşecek olan rakip Sanji.
Sanji daha iyi ya. FirevFire, ikisi de süper karizma adamlar gökyüzünde müthiş bir çarpışma izleriz.En efektif dövüşecek adam Marco benceReis gelsede bir göklerin hakimini gösterse Allah'ın kargasına.
King'de alabilir benceMisyon, hype olarak bakarsak Shiryu'nun alması lazım
Ben de Wano'nun içinden geçsin istiyorum
Zoro King'i almalı. Beklentim bu yönde
Destekleyin beniiiiiiiğğğ![]()
Bari "genel olarak" de yahu, ben memnun falan değilim.Oda değil One Piece okuyucusu da tüm rakipleri Luffy'nin indirmesinden memnun. :d
Aynen.En efektif dövüşecek adam Marco benceReis gelsede bir göklerin hakimini gösterse Allah'ın kargasına.
Marco vs King daha güzel olabilir bence ya.Bir tarafta iyileştiren alevler diğer tarafta antik zoan ateşli bir kılıç ustasıSanji daha iyi ya. FirevFire, ikisi de süper karizma adamlar gökyüzünde müthiş bir çarpışma izleriz.Tabii Oda'nın işi belli olmaz, belki yine harcayacağı tutar Sanji'yi.
O da iyi olur ama Marco gelecek mi acaba?Marco vs King daha güzel olabilir bence ya.Bir tarafta iyileştiren alevler diğer tarafta antik zoan ateşli bir kılıç ustası![]()
Marco Weevil'i indirip geliyormuş bideO da iyi olur ama Marco gelecek mi acaba?
Kata da giderse Kek Adası çok boş kalmaz mı ya? Akbabalara yem olur valla.Marco Weevil'i indirip geliyormuş bideGerçi şöyle Kata,Marco vs Teach'in tayfada çok iyi olurdu
![]()
Marco gelsin tüm keke yardım etsin mochiye.Yardımı sever MarcoKata da giderse Kek Adası çok boş kalmaz mı ya? Akbabalara yem olur valla.![]()
En yaygın teori Teach. Ama Oda Kata şov gösterecek bence öyle bir şey olursa. 1-2 üst düzey komutan + ordunun bir kısmını telef etmiş vaziyette verecekler adayı.Marco gelsin tüm keke yardım etsin mochiye.Yardımı sever MarcoKi Kata'nın kestaneyi bu gidişle çizecekler.