Amiralden aşağısı kesmez.Shanks sağ kol işte.Verdiğim ödül iyi.Ek olarak şenkse yakın falan değil.Şenks bu adama yakın.Şenks ise hükümet projesi olduğundan şişme ödülü var.Yani 1,2 ile 1,5 arası cuk oturur Mihawka.Sağ kol olsa en güçlüsü olur işte.
Amiralden aşağısı kesmez.Shanks sağ kol işte.Verdiğim ödül iyi.Ek olarak şenkse yakın falan değil.Şenks bu adama yakın.Şenks ise hükümet projesi olduğundan şişme ödülü var.Yani 1,2 ile 1,5 arası cuk oturur Mihawka.Sağ kol olsa en güçlüsü olur işte.
Amiral de olmaz.Gücü ve karizması yetersiz.Amiralden aşağısı kesmez.Shanks sağ kol işte.
Mihawk'ta bence de karizma yok.Güç var ama karşiim.Amiral de olmaz.Gücü ve karizması yetersiz.
Çaylak Luffyi kesemiyor la keko.En azından kılıcın kabzasıyla falan bir tane çaksaydı.Bakıyorsun amirallere karşısına çıktığı gibi kan alıyorlar.Mihawk'ta bence de karizma yok.Güç var ama karşiim.

1.190 da çok "low" kalır lan :/2 beklemiyorum ben ya.Ama umarım sen haklı çıkarsın daha iyi olur.
Kılıççı hareketin 7. yılısjskakj

Sengoku Lütfü kardeşimize tek atamadı boşver mfyi.Çaylak Luffyi kesemiyor la keko.En azından kılıcın kabzasıyla falan bir tane çaksaydı.Bakıyorsun amirallere karşısına çıktığı gibi kan alıyorlar.
Shanks o kadar kaliteli bir karakter değil.Shanks konusunda o kadar headshot yediniz, hala headshot yemelik ortam hazırlıyorsunuz kendinize. ''Alışmış, kudurmuştan beterdir.'' sözünün doğruluğu yine kanıtlanacak.![]()
Bence de.:/ En azından 1,6-1,7 falan tatmin eder beni.1.190 da çok "low" kalır lan :/
Beni de en az 2. Bakalım ne yazacaklar Vampirin kağıdına. Shiciler de yakında açıklanır insallah.Bence de.:/ En azından 1,6-1,7 falan tatmin eder beni.
Niye ki? Fıstık gibi karakter bana göre. Güç desen var, karizma desen var, hikaye desen var...Şahsen ben çok seviyorum.Shanks o kadar kaliteli bir karakter değil.
İnşallah dört gözle bekliyoruz.Beni de en az 2. Bakalım ne yazacaklar Vampirin kağıdına. Shiciler de yakında açıklanır insallah.
Evet dediklerinin hepsi var.Fakat ben yine de sevmiyorum artisti.Keşke mfye girseydi de bi yok etselerdi onu orda.Niye ki? Fıstık gibi karakter bana göre. Güç desen var, karizma desen var, hikaye desen var...Şahsen ben çok seviyorum.