Onu nasıl anladın bilmiyorum ama sahne basit. Aksi çıkana kadar 4vs2'dir o sahne.Luffy&Law=Garp&Roger diyorsun yani.

Onu nasıl anladın bilmiyorum ama sahne basit. Aksi çıkana kadar 4vs2'dir o sahne.Luffy&Law=Garp&Roger diyorsun yani.
O mevzu en fazla 2v2dir.Bm ve Kaidonun guçlü olmadığinı niye atlıyorsunOnu nasıl anladın bilmiyorum ama sahne basit. Aksi çıkana kadar 4vs2'dir o sahne.WB fanlarına, Garp düşmanlarına, Roger haterlarına ağır gelir maalesef. Öyle bir iki gün siteye girdirmez.
Bazılarını da piyasadan siler.
![]()
Ben zaten onların kolayca saf dışı kalıp dövüşün 2v2 'ye dönüşmüş olabileceğini söylüyorum. Özellikle Big Mom ve Kaido'nun o zamanki güç seviyeleri ile şimdiki güç seviyeleri arasında çok fark olduğu söylendi. O yüzden onlar kolayca saf dışı kalmıştır diyorum. Sonra da 2v2'ye dönmüştür.O mevzu en fazla 2v2dir.Bm ve Kaidonun guçlü olmadığinı niye atlıyorsunGüzel algı yapıyorsun he.
2v2 en kötü ihtimal.Bakalım başka neler çikacak burdan.Wb o yarayı burda almış olabilir.Ben zaten onların kolayca saf dışı kalıp dövüşün 2v2 'ye dönüşmüş olabileceğini söylüyorum. Özellikle Big Mom ve Kaido'nun o zamanki güç seviyeleri ile şimdiki güç seviyeleri arasında çok fark olduğu söylendi. O yüzden onlar kolayca saf dışı kalmıştır diyorum. Sonra da 2v2'ye dönmüştür.
Allah aşkına 4 tane sırıtan karakter 2 adamın karşısında. Başka ne anlam çıkarılacak burdan?
Rocks vs Garp and Roger resmini diyorum.2v2 en kötü ihtimal.Bakalım başka neler çikacak burdan.Wb o yarayı burda almış olabilir.
Son cümleyi anlamadım.Tayfanın resminden bahsediyorsan ne alaka ?
Hala resim üzerinden 4v2 mi diyorsun?Rocks vs Garp and Roger resmini diyorum.
Yahu o resim tayfanın silueti değil mi ? Tanıtmak için yani.Karşilarında Roger ve Garp varken kim sıritabilirRocks vs Garp and Roger resmini diyorum.
Çiğ çiğ yiyeceğiz 4v 2 sonuçta bakışı o.Yahu o resim tayfanın silueti değil mi ? Tanıtmak için yani.Karşilarında Roger ve Garp varken kim sıritabilir![]()
Tayfa silüeti o.Tanıtmak için.Çiğ çiğ yiyeceğiz 4v 2 sonuçta bakışı o.
Shiki pic herhalde onu cizmiyor ya da Rayleigh.