Oda beceremez o kadar kalabalık vs. Fazladan Kid ve Law yeterli.Belki yine olur ama yetersiz kalırlar. Yani araya Mom karışmayacaksa tayfa + Kid + Law + 9 kın anca indirir vaziyeti alır.![]()
9 kın intikamı Orochi ve ekibinden alacak bence.
Oda beceremez o kadar kalabalık vs. Fazladan Kid ve Law yeterli.Belki yine olur ama yetersiz kalırlar. Yani araya Mom karışmayacaksa tayfa + Kid + Law + 9 kın anca indirir vaziyeti alır.![]()
Olabilir, güzel olur.Oda beceremez o kadar kalabalık vs. Fazladan Kid ve Law yeterli.
9 kın intikamı Orochi ve ekibinden alacak bence.
Choppe zayıf noktaOlabilir, güzel olur.![]()
Chopper zayıf nokta gücünü Davul adasından sonra hiç kullanmadı. Mal mı.Choppe zayıf nokta
Usoop deniz taşlı nişancılık
Brook & Nami dondurma
Franky tek darbe
Sanji denge bozma
Robin hayat kurtarma
Luffy & Zoro & Law & Kid ah dedirtme
Luffy son darbe.
TB'de de kullandı. Donmuş bu dev falan demişti.Chopper zayıf nokta gücünü Davul adasından sonra hiç . Mal mı.
Gerçi orda da Luffy den zaman kazanıp bulmuştu diye hatırladım.![]()
Orayı hatırlayamadım.TB'de de kullandı. Donmuş bu dev falan demişti.![]()
Yaralandığı yer olabilir.Orayı hatırlayamadım.
Kaido gibi bir adamın da nasıl zayıf noktası çıkacaksa ölemeyen biri. Bu adam ya zayıf noktasından habersiz ya da ölmek istiyorum diye palavra atıyor.![]()
Ölmek ile ölmemek arasında kararsız kalmış. Ee kolay değil tabi.Yaralandığı yer olabilir.
Onu Kf zaten çökertti. Denize atlamıyor bak.![]()
Luffy'nin en büyük yarası Ace. O zaman Kaido'ya yarayı Ace vermiş.Ölmek ile ölmemek arasında kararsız kalmış. Ee kolay değil tabi.
Yarası hmm olabilir. Luffy ile aynı yarası vardı.![]()
Benzer işler.Luffy'nin en büyük yarası Ace. O zaman Kaido'ya yarayı Ace vermiş.![]()