Çok cok çok çok çok guclu olmak istemesinde Sabo'nun ölümünün rolü var.Mazbatayı veriyormuş.
Şimdi Ace yaşasa ne olurdu bilinmezdi.Ancak yanlış hatırlamıyorsam Luffy'nin güçlü olmak istemesinde hem Sabo hem de Ace olayları etkiliydi.
Çok cok çok çok çok guclu olmak istemesinde Sabo'nun ölümünün rolü var.Mazbatayı veriyormuş.
Şimdi Ace yaşasa ne olurdu bilinmezdi.Ancak yanlış hatırlamıyorsam Luffy'nin güçlü olmak istemesinde hem Sabo hem de Ace olayları etkiliydi.
Yalnız yaşasa ve sağlam olsa beyazsakalı kk yapacağım diyordu iradesi netti.Burada bir paradoks ortaya çıkıyor.O yüzden Luffy üzülmesin diye öyle söylüyor işte zaten benim işim bitik yaşasam da bittim artık sen kk olacaksın diye düşünmüş de olabilir.Elimizde Luffy'e , hayallerini gerçekleştirecek olmanı göremeyecek olmam tek pişmanlığın diyen Ace var ama böyle bir Kuina yok. Zoro harbiden Kuina olsa olamazdi. Çünkü Zoro'nun en iyi olma azmi ve hırsı Kuina ve onun ölümünden geliyor.
Biraz biraz eğlensin, çocuğa gaz verdiğini bile anlamamışYalnız yaşasa ve sağlam olsa beyazsakalı kk yapacağım diyordu iradesi netti.Burada bir paradoks ortaya çıkıyor.O yüzden Luffy üzülmesin diye öyle söylüyor işte zaten benim işim bitik yaşasam da bittim artık sen kk olacaksın diye düşünmüş de olabilir.. Kuina sadece o yüzden değil beceri olarak öndeydi baya.Kaba kuvvet sorununu birisi çözse çakıyla durdurma gibi tekniklerini durdurabilirdi gayet.Tashigi olmazdı onun Mihawk versiyonu olurdu gibi.
Ace yaşasa Wb kk olurdu yonkoları tek tek harcarlardı gücünün zirvesinde.Luffy de seri sonu gece nöbetine giden Jon snow gibi grand line nöbetine giderdi el mahkum.Biraz biraz eğlensin, çocuğa gaz verdiğini bile anlamamış
Ace sen nasıl bir kralsın ya![]()
Ace Luffy'e zirveye gel felan diyordu. Bildiğin bekliyordu bence.Yalnız yaşasa ve sağlam olsa beyazsakalı kk yapacağım diyordu iradesi netti.Burada bir paradoks ortaya çıkıyor.O yüzden Luffy üzülmesin diye öyle söylüyor işte zaten benim işim bitik yaşasam da bittim artık sen kk olacaksın diye düşünmüş de olabilir.. Kuina sadece o yüzden değil beceri olarak öndeydi baya.Kaba kuvvet sorununu birisi çözse çakıyla durdurma gibi tekniklerini durdurabilirdi gayet.Tashigi olmazdı onun Mihawk versiyonu olurdu gibi.
Töbe bismillah o nasıl spoiler öyle adamın hayatını bitirirAce yaşasa Wb kk olurdu yonkoları tek tek harcarlardı gücünün zirvesinde.Luffy de seri sonu gece nöbetine giden Jon snow gibi grand line nöbetine giderdi el mahkum.![]()
Sen herkesin KK'liği Luffy gibi mi olacak sanıyorsun ? WB zaten KK, bir bardak su alıp yudumlaması kadar kolay bişey onun için.Ace Luffy'e zirveye gel felan diyordu. Bildiğin bekliyordu bence.O WB'yi KK yapma muhabbetini bir şeylerin üstünü kapatmak için söylüyordu. Yoksa öyle bir amacı yoktu bence.
Hem sen kimsin WB'yi KK yapacan.![]()
Doğru diyon Gura Gura ile basit bu işler.Töbe bismillah o nasıl spoiler öyle adamın hayatını bitirir
Sen herkesin KK'liği Luffy gibi mi olacak sanıyorsun ? WB zaten KK, bir bardak su alıp yudumlaması kadar kolay bişey onun için.
Bknz= Dof
Yani sence bence demiyorum gene mangadan konuşuyorum![]()
Sabahtandır soruyorum sana Gura gura ise neden BB olmuyor ?Doğru diyon Gura Gura ile basit bu işler.Ha bir de Roger'ın ölmesi lazım tabi.
Elin adamı gelir sana Roger oldu çağ artık senin der. Sen de sevinsen mi kızsan mı bilemezsin.![]()
Senaristler orjinal senaryoyu değiştirmiş hacı böyle olacaktı op sonu.Töbe bismillah o nasıl spoiler öyle adamın hayatını bitirir
Sen herkesin KK'liği Luffy gibi mi olacak sanıyorsun ? WB zaten KK, bir bardak su alıp yudumlaması kadar kolay bişey onun için.
Bknz= Dof
Yani sence bence demiyorum gene mangadan konuşuyorum![]()
@Alpamis için hiç hoş olmadı, Hasan ve esas oğlan aşkını düşününce, hiç hoş değil gerçektenSenaristler orjinal senaryoyu değiştirmiş hacı böyle olacaktı op sonu.. @Alpamis Yok baya bağlanmıştı ve kafaya takmıştı onu korsan kral yapacaktı.Wb öldükten sonra da yonkoları aşan güce ulaştıysa yeni kk Ace olurdu.