Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet girmez.
Girse bile bıçaklara göğsünü siper etmez.
Aldığı yaralara öyle tevazuyla gülümsemez.

Anca sırıtır.:of:

Gitti Zoro. Gitti. :agla:
Yok yahu gitmez bir yere. Tamam baya kasıntı bir şeye dönüştü ama daha paçasını doğru düzgün aşağı alan adam çıkmadı karşısına.
Bence girerdi. Aynı mantıkla Orochi'ye dalmaması gerekiyordu, ama daldı. Hatta hala öldürmeyi düşünüyor olabilir. Zoro'nun kasıntı olmasını hikaye açısından doğru buluyorum. Kasvetli bir adada Mihawk gibi birisiyle ve sürekli hayalet gönderen Perona ile 2 sene geçirdi. Sürekli güler yüzle dönmesi absürt olurdu.

Ayrıca Sanji'nin durumunu tam olarak bilmiyordu. Yaptığı yorumda çok sıkıntı görmedim. Mesela Sanji, Kuma dövüşünde şimdi Zoro'yu düşünmeyin tarzı bir şey diyordu. Kuma'ya odaklanmaları için. İkisi arasında tehlike farkı var. Ancak düşünürsek mantık aynı.
Şogun olayı ile her ne kadar sevmesem de Mih*wk'ta yaşananı bir tutmamak lazım bence. Bir tarafta kesin ölümü görüp akıllıca hareket edebilecek bir Zoro varken diğer tarafta çevrede göründüğü kadarıyla onu durdurabilecek kimse yok. Yani Şogun'un kelleyi neredeyse alabiliyordu ki o meydanda Zoro'yu durdurabilecek biri vardı o da durdurdu zaten. Ha kesin olarak Mih*wk ile dövüşmezdi de diyemiyorum. Bilemedim.

Yok yahu gitmez bir yere. Tamam baya kasıntı bir şeye dönüştü ama daha paçasını doğru düzgün aşağı alan adam çıkmadı karşısına.

Şogun olayı ile her ne kadar sevmesem de Mih*wk'ta yaşananı bir tutmamak lazım bence. Bir tarafta kesin ölümü görüp akıllıca hareket edebilecek bir Zoro varken diğer tarafta çevrede göründüğü kadarıyla onu durdurabilecek kimse yok. Yani Şogun'un kelleyi neredeyse alabiliyordu ki o meydanda Zoro'yu durdurabilecek biri vardı o da durdurdu zaten. Ha kesin olarak Mih*wk ile dövüşmezdi de diyemiyorum. Bilemedim.
Dediğin gibi de olabilir. Bu biraz tayfanın o ara ne ile meşgul olduğuna da bağlı bence. Boş boş geziyor iseler ölümü göze alıp, dövüşebilirdi. Ben hala gözü kara olduğuna inanıyorum. Şu kadar güçlü rakip gelmiş öleceğim diye düşünmez. Ancak son sayı gibi Hiyori'de olduğu gibi çekilmesi gerektiği zaman çekilir.

Kaptan etkiliyor tayfayı işte, öyle kaçmalar saklanmalar falan ama Zoro'da daha böyle şeyler görmedik bakalım daha Zoro ölmedi, Sanji ve Luffy gibi :gamyon:
Bu arc düzelir diyorsun yani?:hoo:
"Bu arc o da ölür, sonra yeniden dirilir, bildiğimiz Zoro olur" diyorsun yani.
Hadi inşallah. :)

Onlar çıkmadı da Zoro neredeydi? O niye çıkmadı kimsenin karşısına. Bir ada dolusu insan, kaptanını canları pahasına Doflamingo'dan kaçırırken Zoro'nun derdi neydi?:mincika:
Kafes itmek ne demek? :of:

Dediğin gibi de olabilir. Bu biraz tayfanın o ara ne ile meşgul olduğuna da bağlı bence. Boş boş geziyor iseler ölümü göze alıp, dövüşebilirdi.
Mih*wk'ın önünde secdeye yattığında tayfanın&kaptanın (hangisini kabul edersen) hayatına kendisininkinden daha fazla değer verdiği netleşmişti bence. Dediğin gibi öyle bir boşluk durumunda zaten Fuji'ye giriyordu ki daha önemli bir meseleleri var diye diretmedi.

Onlar çıkmadı da Zoro neredeydi? O niye çıkmadı kimsenin karşısına. Bir ada dolusu insan, kaptanını canları pahasına Doflamingo'dan kaçırırken Zoro'nun derdi neydi?:mincika:
Bugün nedense Zoro savunasım geldi. Sabah yağmur yedim sanırım grip olacağım.:hhh:
Kafesi ittirme işinde Fuji bile vardı. Amiral böyleyse Zoro'ya laf söylemek çok absürt duruyor :D
Demokrasi; halkın kendi kendini taşıması pardon yönetmesidir gibi bir anlayışa girmişti Oda.

Bugün nedense Zoro savunasım geldi. Sabah yağmur yedim sanırım grip olacağım.:hhh:
Kafesi ittirme işinde Fuji bile vardı. Amiral böyleyse Zoro'ya laf söylemek çok absürt duruyor :D
Demokrasi; halkın kendi kendini taşıması pardon yönetmesidir gibi bir anlayışa girmişti Oda.
Ben Amiral bilmem. :hıh:
Kaptanı için kellesini uzatan adam Zoro. Aşağısı kurtarmaz bu saatten sonra.:hıh:
Hem zaten amiral de itiyor işte, he bir Zoro eksik, ha bir Zoro fazla.
Pets kadar olamayacaksa... :artiz:

Bu arc düzelir diyorsun yani?:hoo:
"Bu arc o da ölür, sonra yeniden dirilir, bildiğimiz Zoro olur" diyorsun yani.
Hadi inşallah. :)

Düzelmezse de gömeriz, geçmiş olsun deriz yapacak bir şey yok sonuçta, dövüş esnasında sağını solunu oynatan adama fanlık yapacak değiliz :artiz:

Ben Amiral bilmem. :hıh:
Kaptanı için kellesini uzatan adam Zoro. Aşağısı kurtarmaz bu saatten sonra.:hıh:
Hem zaten amiral de itiyor işte, he bir Zoro eksik, ha bir Zoro fazla.
Pets kadar olamayacaksa... :artiz:
Yahu şirin mi şirin kör dedeyi hiç mi sevmiyorsun?
Hem Fuji ittirmiyordu bile. Kafes kalkınca foyası ortaya çıkmamış mıydı? Kaldı ki Amiral ve Zoro'dan önce abisi vardı adada. Gidip yarım Doffu harcardı zaten. Ama halkın akan seli muhabbeti yüzünden hep bunlar. Zoro'ya tezek atmaya pek gerek yok o ittirme kıstırma durumundan bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık