Ne kadar da dayanıksız herif çıktı bu yav.Açlık değildir o. Açlık olsa duramazdı.
Bir dakika.
O da duramadı değil mi?![]()
Ulan Luffy bile açlığa dayanıyorken, Zoro hemencecik bayılıveriyor. Bu adamı ekmeksiz su almaya göndermem ben bu saatten sonra.Ne kadar da dayanıksız herif çıktı bu yav.Açlık değildir o. Açlık olsa duramazdı.
Bir dakika.
O da duramadı değil mi?![]()
Ulan Luffy bile açlığa dayanıyorken, Zoro hemencecik bayılıveriyor. Bu adamı ekmeksiz su almaya göndermem ben bu saatten sonra.Kuru kuru ekmek nedir yahu?Ne kadar da dayanıksız herif çıktı bu yav.Ulan Luffy bile açlığa dayanıyorken, Zoro hemencecik bayılıveriyor. Bu adamı ekmeksiz su almaya göndermem ben bu saatten sonra.
![]()
Çikolata susatır çok fena. Şimdi uzun yol yürüyecek, bir de sudan dolayı bayılmasın.Kuru kuru ekmek nedir yahu?
Bari içine çikolata falan koy. Enerji neyim verir. Yoksa o ekmeği sindirmesi bile bir iş.

Meh...Çikolata susatır çok fena. Şimdi uzun yol yürüyecek, bir de sudan dolayı bayılmasın.![]()

Hayırdır Zoronun böyle bir sahnesi mi çıktı mangada?Meh...
Herhalükarda bayılacak yani. Bu arcın prensesi Zoro çıktı desene.![]()
Hayallerini bırakmış başkasına Zoro ondandır.Hayırdır Zoronun böyle bir sahnesi mi çıktı mangada?
![]()

Genelde kimi kurtarırlarsa o kişi prensestir. Şuan choppa kimi kurtarıyor?Meh...
Herhalükarda bayılacak yani. Bu arcın prensesi Zoro çıktı desene.![]()
Mihawku yenemedim Luffy, en azından sen yen de izliyim dese Zoro'ya neler derlerdi. Vay anam vay.Hayallerini bırakmış başkasına Zoro ondandır.![]()
Bu sahnede Robin ile Law yer değiştirmesi lazım hatları karıştırmışlar.Hayırdır Zoronun böyle bir sahnesi mi çıktı mangada?
![]()

Yanlış. Burada Dofun biricik premsesi, Cavendish tarafından taşınıyor.
Bu sahnede Robin ile Law yer değiştirmesi lazım hatları karıştırmışlar.![]()