Poz da işte amaçsız ne gereği var.Ben pantolon niye açık diye soruyorum.![]()

Poz da işte amaçsız ne gereği var.Ben pantolon niye açık diye soruyorum.![]()
Kaç dkdır +18 muhabbet yapıyorsun amaneden?Ben pantolon niye açık diye soruyorum.![]()
Anlayamadım valla.Poz da işte amaçsız ne gereği var.![]()
Pantolon neden açık diye sormak +18 olmasa gerek.Kaç dkdır +18 muhabbet yapıyorsun amaneden?
Ben genele takılmıyorum ki. Düğme çok saçma geldi o kadar. Ayrıca seksi çıkmak isteyen ışık ve gölgeden yararlanmalıdır, öyle malak gibi yatılmaz.
Kim yatıyor yahu. Abla kitapların arasında oturmuş.Ben genele takılmıyorum ki. Düğme çok saçma geldi o kadar. Ayrıca seksi çıkmak isteyen ışık ve gölgeden yararlanmalıdır, öyle malak gibi yatılmaz.![]()
Seksi çıkmaktan ziyade aklı başka yere çekmeye çalışmak olabilir.Ben genele takılmıyorum ki. Düğme çok saçma geldi o kadar. Ayrıca seksi çıkmak isteyen ışık ve gölgeden yararlanmalıdır, öyle malak gibi yatılmaz.![]()
Vallahi görseli unuttum ya.Kim yatıyor yahu. Abla kitapların arasında oturmuş.
Ayrıca ışık ve gölgeleri kullanacaksan erotik olursun. Seksi başka bir şey.
O kitaplar boşuna yok orada. Lütfen.![]()
Bence de ya böyle şeylerden hiç hoşlanmam deyip sana yürüyormuşum şimdi.Seksi çıkmaktan ziyade aklı başka yere çekmeye çalışmak olabilir.De bence çok konuşmayalım uyarı falan gelecek bir yerlerden.
![]()
Biz anladık zaten senin niyetini. O yüzden işte su yüzüne çıkarmaya çalışıyorum ya o planını.Bence de ya böyle şeylerden hiç hoşlanmam deyip sana yürüyormuşum şimdi.
Hayırlı forumlar.![]()