Allah bize teknik bahşetmemiş hacı biz pata köte giriyoz, ama illa ekibe katılacam diyorsan bir kuytuda yerini açarızÜstad olarak bir iki "teknik" öğret ki ben de doğru analiz yapabileyim.![]()

Allah bize teknik bahşetmemiş hacı biz pata köte giriyoz, ama illa ekibe katılacam diyorsan bir kuytuda yerini açarızÜstad olarak bir iki "teknik" öğret ki ben de doğru analiz yapabileyim.![]()
Peki bu kuantum evreninde arı kovanı var mı ona göre işin içerisine farklı parametreler girebilir.Luffy tarafında fizik ve matematik kuralları işlemez pek. Kuantum evreni devreyi girer orada.![]()
Hepsinden bol bol var. Olmayanlar düşünsün.Peki bu kuantum evreninde arı kovanı var mı ona göre işin içerisine farklı parametreler girebilir.![]()
Bunu en iyi Dof fanlarının bilmesi gerekirdi aslında. Malum meyveleri sağolsun.Luffy tarafında fizik ve matematik kuralları işlemez pek. Kuantum evreni devreyi girer orada.![]()
Wireless ekran bile var meyvede. Kuantum falan hak getire.Bunu en iyi Dof fanlarının bilmesi gerekirdi aslında. Malum meyveleri sağolsun.
Luffy'nin kolezyumdaki dövüşlerinde yorulduğu,g4ün süresinin kısaldığı benim için.Kata karşısında 2 saat g4 açabilen adam Dof karşısında 20 anca açabildi.İllaki geliştirmiştir de g4ün süresini de 20 dakikadan 2 saate çıkması baya abartı benim için.Dof'un dayanıklılığı g4 süresini aşar ve Luffy yenilirdi. Bazen dayak yiye yiye kazanırsın.
Dof'un iç organları patlamış, Sai'nin bunak dedesiyle Luffy'nin dövüşü mü önemli ? G3'e yamulan adamLuffy'nin kolezyumdaki dövüşlerinde yorulduğu,g4ün süresinin kısaldığı benim için.Kata karşısında 2 saat g4 açabilen adam Dof karşısında 20 anca açabildi.İllaki geliştirmiştir de g4ün süresini de 20 dakikadan 2 saate çıkması baya abartı benim için.