Hocam kata'nın korsanlar kralı olmayacağını biliyorum. Tayfa toplasa olur ama yanlız kovboydur.varda h haki var diye korsanlar kralımı olucak .dragon ve mihawk biraz gizemli ya o yüzden onlarda kral haki ve kral hakinin üst düzey kullanımı olabilir
Hocam kata'nın korsanlar kralı olmayacağını biliyorum. Tayfa toplasa olur ama yanlız kovboydur.varda h haki var diye korsanlar kralımı olucak .dragon ve mihawk biraz gizemli ya o yüzden onlarda kral haki ve kral hakinin üst düzey kullanımı olabilir
Tayfa toplasa olurmuHocam kata'nın korsanlar kralı olmayacağını biliyorum. Tayfa toplasa olur ama yanlız kovboydur.
katakuri falanca tayfanın kaptanı oldu diyelim kimleri alabilir tayfaya bu saatten sonra bence en fazla buggy onlada korsanlar kralı olurmu bilemem jfjdjsKATAKURİ reise bakış açımız birbirine yakın hocam bir ara parantez içim "Katakuri sağ kolların kralı olacak adamdır." idiHocam kata'nın korsanlar kralı olmayacağını biliyorum. Tayfa toplasa olur ama yanlız kovboydur.

Ben ağızlı halini daha karizma buluyorum.KATAKURİ reise bakış açımız birbirine yakın hocam bir ara parantez içim "Katakuri sağ kolların kralı olacak adamdır." idi![]()

Katakuriyi severim en sevdiğim ilk 3 karaktere girer belki ama en fazla sağ kolların kralı olur diycem o da zor benn beckman filan var yine marco o da zor yaKATAKURİ reise bakış açımız birbirine yakın hocam bir ara parantez içim "Katakuri sağ kolların kralı olacak adamdır." idi![]()
Abi o ağza hayranım benim öyle ağzım olsa reklamını yapardımBen ağızlı halini daha karizma buluyorum.![]()
Cidden bende o halini seviyorum hatta Robin görse aşık olur o başka insanların korktuğu şeyleri sevimli buluyor biliyosun.
Robin'in kanjuro'nun resmini sevdiğini hatırlıyorum ya. Aman Robin Zoro'nundur. Sonra Zorocular bize kızmasın.Abi o ağza hayranım benim öyle ağzım olsa reklamını yapardımCidden bende o halini seviyorum hatta Robin görse aşık olur o başka insanların korktuğu şeyleri sevimli buluyor biliyosun.
![]()

Zaten inandığımdan yada öyle bir iddiam olduğundan değilde sevdiğimden yazmıştım.Katakuriyi severim en sevdiğim ilk 3 karaktere girer belki ama en fazla sağ kolların kralı olur diycem o da zor benn beckman filan var yine marco o da zor ya
Robin Law'a da göz kırpmıştı bak.Robin'in kanjuro'nun resmini sevdiğini hatırlıyorum ya. Aman Robin Zoro'nundur. Sonra Zorocular bize kızmasın.![]()