Orada iki kılıç var bir kereBak denk çizilmişler![]()
Hatta iyi bakınca 2 kılıç stiline karşı ezmiş Zoro'yu
![]()

Orada iki kılıç var bir kereBak denk çizilmişler![]()
Hatta iyi bakınca 2 kılıç stiline karşı ezmiş Zoro'yu
![]()
Ezmiş mi? Yok artıkZaten 2 kılıç stiline karşı ezmiş Zoro'yu bak resime. Her türlü eşitlik var. Kılıç stilinde de üstün gelemiyor Zoro düşün artık vaziyet ne ola![]()
Sanji'nin, Zoro'nun altında olduğunu dair bir sürü şey var zatenSen o resimden eşitliği çıkarabiliyorsan bende ezdiğini çıkarabilirim bak ayakları yere kapanmışBen okudum arc'ı zaten sıkıntı yok. Zoro şov yaptı Sanji boş durmuş gibi yorumlar görüyorum çok zavallıca
![]()
Bildiğin diz çöktürmüş.Bak denk çizilmişler![]()
Hatta iyi bakınca 2 kılıç stiline karşı ezmiş Zoro'yu, mesajın büyüğü bu sayfada
![]()
İşte komik olsun diye didişiyorlar bende onu diyorum zatenSanji Zoro'dan güçsüzdür de ne kadar işte neredeyse eşittir lafını boşuna söylemiyorum ben. Bende sana bir dolu resim atarım Sanji'nin Zoro'nun 3 kılıç stili ile o tarz kavgalar ettiği, didişip durduğu. @Alpamis![]()
Haydaaa neyine sinirlendin bunun şimdi? Bu didişmeleri ciddiye alanlar var ya bende ciddiyse bak bu var işte diye dalgasına attım. Mantığı yok olayın yani, o yüzden zaten komiklik olsun diye didişiyorlar. Yoksa kılıçsız karşılık veren adam mantıken kılıcı ile gömer. He ek olarak Zoro'nun kılıçsız da iş yapabildiğini gösteren bir arc bu onu da söylemek istedim. Hayır bu hareketler ne asıl ben anlamıyorum? Eğleniyoruz şurada.Yav siz Zorocuları ben anlamıyorum dediğiniz de ciddi misiniz trollmüsünüz neyse.
O zaman özür dilerimBen burada sinirlenmedim ki wtf.
Tartışmaları eğlencesine düşüneceksin her zaman. o zaman sinirlenme falan olmuyor kafa rahat oluyor mis gibi. Bende insanları kırmayı sevmiyorum bir manga için. O yüzden olabildiğince güzel konuşuyorum sonra işte saçma sapan biri sinir yapınca da (Senden bahsetmiyorum) O zaman bende sinirleniyorum işte. Neyse istersen engelleyebilirsin fark etmez.Bende pişman oluyorum tartıştığıma, tartışmamak için tüm Zoro fanlarını engelliyorum ama engellenen yazılar görülüyor maalesef.
Ben genel de karşı tarafı çok kırıyorum veya sinirlendiriyorum o sinirlenince karşılıklı atışmalardan bende sinirleniyorum böyle böyle olay büyüyor en iyisi hiç tartışmamak oluyor.Tartışmaları eğlencesine düşüneceksin her zaman. o zaman sinirlenme falan olmuyor kafa rahat oluyor mis gibi. Bende insanları kırmayı sevmiyorum bir manga için. O yüzden olabildiğince güzel konuşuyorum sonra işte saçma sapan biri sinir yapınca da (Senden bahsetmiyorum) O zaman bende sinirleniyorum işte. Neyse istersen engelleyebilirsin fark etmez.