Kizaru, Kizaru'ya Kizaru'dan daha fazla benziyor. :SBen de tam bunu paylaşacaktım.
![]()
Kizaru, Kizaru'ya Kizaru'dan daha fazla benziyor. :SBen de tam bunu paylaşacaktım.
![]()
Buna esinleme diyende ne bileyim. Adam vesikalık çıkarmış.Kizaru, Kizaru'ya Kizaru'dan daha fazla benziyor. :S
Ahahaha, aynen öyle. Beni böyle bire bir atsaydı; konuşmamla dalga mı geçiyor, derdim. Direk adamı almış.Buna esinleme diyende ne bileyim. Adam vesikalık çıkarmış.
Luffy nerden araklamış acaba ? O kendi eserimidir nedir? Bende şoktayım...Ahahaha, aynen öyle. Beni böyle bire bir atsaydı; konuşmamla dalga mı geçiyor, derdim. Direk adamı almış.
Ölsün de hiç sayı çıkmasın de mi? GüzelOp bitmiş ... Ayda 1 sayı ,boş bölümler vs buna sebebiyet verenler keşke ölse
Gayet güzel bölümlerdi. Umuyorum hep böyle çıkar.Op bitmiş ... Ayda 1 sayı ,boş bölümler vs buna sebebiyet verenler keşke ölse
Çirkin çizim olmasa çok sağlam aslında ama işte.Gayet güzel bölümlerdi. Umuyorum hep böyle çıkar.![]()
Asıl en kötü bölümdü aşırı duygusal davranıyorsunuz, Zoro sama otuz kere show yapmıştı. Ben bile rahatsız oldum. Bu arc rahat 5 6 sene sürer artık.Gayet güzel bölümlerdi. Umuyorum hep böyle çıkar.![]()
Tabi o tercih meselesi de boş bölüm denmez. İsyanın geleceği için önemli adımlar atıldı. Sonraki bölüm ortalık karışırsa Zoro kendisini gösterecektir. Bir zahmette o kadar aranan kişi meydandayken birisi fark etsin de karışsın. :/Asıl en kötü bölümdü aşırı duygusal davranıyorsunuz, Zoro sama otuz kere show yapmıştı. Ben bile rahatsız oldum. Bu arc rahat 5 6 sene sürer artık.