Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akainu babalarından dolayı nefret ediyor çünkü babaları Crocoyla bir değil. İkisinin babası da bir ideoloji bir düşünceyle insanları suç (en azından Roger) işlemeye teşvik edip düzen bozuyor. Akainu düzeni bozmaya çalışana ve onun parçası olana karşı.
Ha o düzende hiç sıkıntı yok yani. Adaletin fazlası zarar tabi.

Zoro ve Sanji'nin ödül durumu bir değil.Alabasta'da sadece Zoro mu iş yaptı da bi tek onun ödülü arttı ? Sanji'de iş yaptı ama ona ödül verilmediyse yapacak bir şey yok.Bunu yazınca Sanji'nin fotoğrafı çekilmedi mevzusu söyleniyor hemen.Katılmasam da hadi bunu kabul edelim.Yani Zoro ve Sanji aynı sayıda ödül artışı almış olsun.Croco'nun inişi mi daha büyük bir olaydır yoksa direk bir yonkonun tahtını sallamak mı daha büyük bir olaydır ? Kaldı ki yonkonun tahtının sallanmasında bile abartı bir anlatım varken Sanji Zoro'yu sadece 10m mi geçebiliyor ? Şu tabloya bakınca Zoro ve Sanji yarış içinde diyesim gelmiyor.Hele daha Zoro'nun ödülünün artmadığı kesin bile değilken.

Zoro ne zaman torpille ödül aldı? Sanji'nin son 2 ödülü torpildir. Birini direkt ailesi yaptı zaten, sonuncusu da Morgans'ın mallığı. Pasta yaptığı için mi arttı ödülü? :flaugh:
77’den sonrası köpük diyorsun yani. :oleyo:
Abe Kurorom yakışıklım tamam dövüş çizmedi de bu erif kimlerle karşılaştı?

Sanjiye uzun uzadıya savaş çizmediyse de bak Kata gibi adamın saldırısından sıyrılmasını çiziyor, Bigmomın saldırısında Sanjiye savunduruyor, Oven-Daifuku gibi adamlar geldiğinde Sanjiyi çıkarıyor karşılarına ve Sanji de geri kalmıyor bunlardan. Oda dövüşleri geri plana attığını kendi söylüyor ve çizmiyor pek ama aynı Oda Sanjiyi de bu adamlarla muhattap ediyor. Zouda Sanji önderlik ediyor dövüşe, gerektiğinde o kurtarıyor milleti. Ezildiği adam da Doftu ve havadaki bi karşılaşmadan bahsediyoruz.
Savaş gücü anlamında bunlar Sanjiyi geri plana atmamamız adına yeterli veriler.
He Sanjiye baştan sona zorlandığı dövüşler çizmiyor, bu konudan ümit keserim diyorsan; evet epeydir yok bu tarz dövüşler.
Bence de ezilmedi. Gücünden yana bir sıkıntım yok. Senin de tahmin ettiğin gibi karaktere dövüş çizmemesi konusunda dedim onu. Yoksa Tottoland’de gayet iyiydi bence.

Konu bunla yaşamak zaten. İnkar eden ben değilim ki.

Ben hemen herkesi gömerim ya yeri gelince yeni bişi değil ki. Hatta bundan hater derler bana sevdiğim karakterlere bile. Körü körüne savunacak değilim. Zoro gücünü de zayıflığını da gösterdi işte. He arc sonuna doğru hayvani bir armament yapması muhtemel ama gözüken tarafıyla iyi bir sahne değildi.

Mimik anlamında demedim bunu. Adam armament kullanmadı yani sürekli aynı şeyleri yazmak hoşuma gitmiyor bunu uzatmıyım daha.

Alabasta olayı Sanjinin zayııflığı. Adamı ödül vemeye değer görmemişler o zaman. Hani bunu fark olarak görmemek lazım. Adam açılışı iyi yapmıştı ama. Valla bana göre uçurum olacak gibi gözüküyor. Dressrosada itelendi adam. Yonkou adasından çıkıp 330 da kaldı. Bunlar iyi elametler değil. Zoro Dressrosada daha fazla ödül artışı yapmıştı.
Zoro picayı yenmişti o yüzden 200m artış verdi sanji arcta yoktu.Oda sanji’ye 100m verdi sonra ise luffy harici kimseye ödül artışı vermezken sadece sanji’ye verdi.
Alabasta da sadece luffy ve zoroya vermişti yani sanji’yi hala oyunda tutmaya çalışıyor çünkü dresserosa da fazla olmamasına rağmen ve kimse wci de artış almıyorken özellikle sanji ödül artışı alıyorsa bu bir mesajdır bana göre :) bu arada zoro önceden korsan avcısı olarak tanınıyordu o yüzden ödül artışı almıştı alabastada diye hatırlıyorum tabi yanılıyor da olabilirim.

Tabi senin düşüncene de saygım var zoro’nun
fark atacağını düşünüyorsan ben hayır asla fark atar diyemem tabi bi bakarız Oda’nın zoro sevgisi alev alır ve adamın ödülünü arşa erdirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık