Aynen çok ilgimi çekmişti zamanında o karakter .Chess.
Aynen çok ilgimi çekmişti zamanında o karakter .Chess.
Hiçbir korsan iyi değilSanki Roger iyi![]()
Vaaay güzel olmuş haAnladımBölümde bol bol avatarlık ve giflik sahneler olunca insanlar hemen yapmış. Ben de şunu yaptım. Reis yohohoho
![]()
Saydığın adamları unutanın kalbi kurusun. Özledim o isimleri![]()
Çocuk yaştan felaket dolu bi yeri amaç edindirdi Luffy’ye, korsan olmasına sebep oldu. Daha ne kötülük yapabilir? :/Hiçbir korsan iyi değilshanks luffy ye iyi olduğunu anlatmaya çalıştım orda
![]()
Anladım. Bir dünya bölüm olunca unutmak normaldir. Ben genelde sevdiğim karakterleri asla unutmam. O yüzden unutanın kalbi kurusun dedimBen Aralık'ta başladım animeye siteye üye olana dek mangaya bakmadım bile siteye üye olduğumda animeyi bitirmiştimBiraz hızlı gittiğim için unuttum galiba
![]()
Kuromarimo'yla füzyon yapıp Chessmarimo olmuşlardı. Ondan sonra da görülmedi. İlginç karakterlerdi.Aynen çok ilgimi çekmişti zamanında o karakter .
Reise yakışır. YohohohoVaaay güzel olmuş ha![]()
Bu animatör kimse beceriyor bu işi.Kraken ve PH'da böyle güzel yapmıştı.Rahatlamak isteyen baksın
![]()
HaydaaaaÇocuk yaştan felaket dolu bi yeri amaç edindirdi Luffy’ye, korsan olmasına sebep oldu. Daha ne kötülük yapabilir? :/
Öyle olsa devrimci olurdu bi kere.Haydaaaabu kötü düzeni bozsun diye korsanlığa başlattı
![]()