Bak bu aşırı fan yorumu oldu. Beni aştın.Hmmm şimdi Zoro seri sonunda en iyi kılıç ustası olacak dii mi?
Luffy, Enel'i yenmeseydi Zoro haala yaşıyor olabilir ve ünvan peşinde koşabilirdi.
Luffy, Moriah'ı yenmeseydi Zoro haala yaşayabilir ve ünvan peşinde koşabilirdi.
.
.
.
Bu örnekler çoğaltılabilir. Maadem Zoro'nun işi kişisellik çıksaymış tek başına? Kaptanın koruması altında git, ikinci adamları yen, en sonunda kılıç ustasını yen ve ben kişisel olarak kılıç ustası oldum de.
Luffy KK olurken bunu tayfasıyla yapacak ama bu tayfanın bir parçası olan Zoro en iyi kılıç ustası olduğunda kişisel gücüyle yapmış olacak. Bir alkış Zoro^ya benden.
Ama unutma ki alpamisi aşmak beni aşmaktan da zor.
Neyse gırgır bir yana arc bossu Alabasta'da Mr1 olsaydı; Luffy yine vsye yenik başlardı. Mangaka farkları pek yok demek için Zoro'yu handikapsız dövüşe sokmadı dikkat edersen.
). Dövüş meraklısı değil, birilerini öldüreyim merakında hiç değil. O yüzden Mihawk sırıtıyor sana göre. Çünkü sadece güç odaklı bakıyorsun. "Bu adam madem imparator dengi bu sahneler bu rezillikler ne la" diyorsun. Ama karakter etkili işte bu tarz sahnelerde. Yarın Mihawk şeytani formunu ortaya çıkarsa ve katliam yapsa ne diyeceksin ? Allah'tan o zaman sakin kalmış adam yoksa ortalığın anasını ağlatırmış diyeceksin. Mf'de Mingo'nun silahlanma hakisi olup olmadığı tartışılıyordu bilirsin. Adamda 3 tip haki+meyve uyanışı çıktı lan 
Heeeey gidi..