Ühü ühü Fujitora niye bana yardım etmedinSende fırsatçılık seziyorum![]()

Ühü ühü Fujitora niye bana yardım etmedinSende fırsatçılık seziyorum![]()
Ah ahÜhü ühü Fujitora niye bana yardım etmedindemekten iyidir ölmek.
Aynen.Haki+dorukiyle o seviyeye çıkmak birazda meyveli karakterleri küçümsemek gibi duruyor.Oda bununda önüne geçmek için tekniğin önemini çok ön plana çıkartabilir.Bakalım artık.Rokushiki, hasshoken tarzı teknikler veya tamamen Garp'a özel teknikler... Bir şeyler çıkartacaktır mangaka. Diğer türlü Garp mantıksız bir karakter oluyor. :/ Wb gibi bir hayvan kendi gücü+hakisi ve en güçlü paramecia meyvesiyle vuruyorken Garp'ın sadece fiziksel güç ve hakiyle o saldırıya karşılık vermesini düşünsene. Çok absürt oluyor.![]()
Bölümü okumaları yeterliSanji adam mıdır ?
Karakterlerin genelde naptığına değil o arc ne yaptığına bakılıyor bu forumda sanırımYakında bir konu açmayı düşünüyorum. O gün gelince sanji haterları kaçacak yer arayacak.
Malesef öyleKarakterlerin genelde naptığına değil o arc ne yaptığına bakılıyor bu forumda sanırım![]()
Sanji'nin o Madara'ya karşı şeyini Savundun ya sende acayip fanlık sezdim. Güzel bir şey ama, bende Sanji fanı sayılırım. H. Haki vermiştim are başlamadan. Eski mesajlarımda arasam bulurum. Sanji hayal kırıklığı bile değil, başka bir şey çaresizlik.Sende fırsatçılık seziyorum![]()