Bunlarla benim söylediklerim arasında fark var çünkü Zoro'nun kolum giderse kaderim biter lafı, en güçlü kılıç ustası tarafından teyit edilmiş. Senin söylediklerinin her hangi bir kanıtı yok.Valla tek kol ile Yonkou olan Shanks ona diyeceksin diyeceğini bende derim ki Mihawk Yonkou olan Shanks'tan tırstığı için tek kolu bahane ediyor MF'de sahalardan geri çekiliyor.

Kardeş ben bu yemeği pişirdim de fırında mı pişirdim ocakta mı pişirdim? Big Mom savunmasızken atak yiyor ve savruluyor. Aynısı görece aralarında dağlar kadar fark olduğunu bildiğimiz Aokiji ve Luffy'de de oldu. Demek ki bahsedilen savunma kısmı önemli. Açık yakalayınca WB'nin de karnının deşilebildiğini gördük. Demek ki savunma kısmı önemli. Sana bunu anlatıyoruz. Ama bundan sebep her sahneden aynı çıkarımı yapmamız gerekmiyor. Jinbei- Big Mom sahnesi farklı Shanks-WB sahnesi farklı. WB iki kolu ile asılıyor Shanks durduruyor. Bunun açıkla felan alakası yok. Bildiğin güçleri çarpıştı. WB'nin ayağı kaysa da tam güç veremese tamam deriz.