Tamamdır sana güveniyorum.@amaneden Arkadaşın attığının aynısı yazıyor. Adı Grifon, nasıl dövüştüreceğim hakkında fikrim yok senin var mı falan.
@Daredewill Nasıl bir kültürse artık![]()

Tamamdır sana güveniyorum.@amaneden Arkadaşın attığının aynısı yazıyor. Adı Grifon, nasıl dövüştüreceğim hakkında fikrim yok senin var mı falan.
@Daredewill Nasıl bir kültürse artık![]()
Ne dişi? Dişe bakmadım ben.Tamamdır sana güveniyorum.Diş konusunda da tayfadaki herkesin dişi süt içince çıkar diyor mu?
Aynı sayfanın en üstünde dişle ilgili de soru var, ona da baksana demiştim.Ne dişi? Dişe bakmadım ben.
Bu soruları özellikle mi seçiyorlar? Niye her SBS'de biz bu saçma soruları görmek zorundayız.@amaneden Smoothie'nin bacakları kalmıştı sorulmamış onu da sordularSmoothie'nin bacakları yalanabilir mi diye soru mu sorulur. Ne sapıkmış bu Japon milleti
![]()
Ha. Yeni gördüm. Diş değil Pez'in bıyıklarından bahsediyor. O kadar saçma ki çeviresim gelmediAynı sayfanın en üstünde dişle ilgili de soru var, ona da baksana demiştim.![]()
Bir farklılık göremedim.Çeviri doğrulandı yani?
Açıkçası ben de trollemiş diye düşünüyorum. Adama özel bir kılıç ver. Mihawk ile düello yaptır ve nasıl dövüştüreceğini bilme.Bir farklılık göremedim.
Troll havası sezdim ama. O kadar troll cevap veriyor ki hangisi doğru hangisi troll karar veremiyor insan.