Ben Kidi bekledim de ne oldu.Kid Şenksi çizecek dedik Kaidoya gittiGümbür gümbür geliyor Mihawk. Oda bu kadar bölüm sakladı. O kadar da fanlık yaptık, beklentiye girdik. Böyle saçma sapan bir şey çıkarsa hayata küserim.![]()

Ben Kidi bekledim de ne oldu.Kid Şenksi çizecek dedik Kaidoya gittiGümbür gümbür geliyor Mihawk. Oda bu kadar bölüm sakladı. O kadar da fanlık yaptık, beklentiye girdik. Böyle saçma sapan bir şey çıkarsa hayata küserim.![]()
Fuji'yle olacak iş değil sistem çökertmek.Yanliz fujitora vs mihawk olacak gibi duriyor. Fujitora tüm shibukai sistemini cokertmek istiyor bunun icin birkacini yenmesi gerekmezmi.
Ölümsüzlükten kasıt yaşlanmamak olsa gerek. Zombilik değil yani Ope'nin olayı. Dolayısıyla evet, ölür diyorum.Ope ope meyvesi ile ölümsüz yapılan bir kişi 2 şeytan meyvesi yer ise ölür mü ?
Nasil fujiyle olacak iş degil fujitora cokertemesse kimse cokertemez.Fuji'yle olacak iş değil sistem çökertmek.
Fuji çökertir çökertir ama dövüşerek değil. Bu arada Fuji fb %100000000 gelcek kesin bunun köyü ailesini shicbukai katletti. İnş katletmişlerdir daha kötü şeylerde olabilirde opde zorNasil fujiyle olacak iş degil fujitora cokertemesse kimse cokertemez.