Luffy ve Law'ın bir arada yapabileceği en güçlü saldırıları nasıl yemiş oluyor yahu? Luffy'nin en güçlü saldırıları su an için G4 ' tekiler hiç birlikte iken G4 açmadı.Dof Law'ın ve Luffy'nin yapabileceği en güçlü bütün saldırılar artı komple adanın gayretleri sonucunda yenildi.
Law'ın yapmadığı teknik kalmadı
Luffy'ın yapmadığı teknik kalmadı
Adada gayret etmeyen tek kişi kalmadı ki adada Amiral bile vardı
Yani herşey açık net ortada ister kabul et ister etme...
Luffy KKG ile başlasa Dof o darbeyi almayacaktı, KKG dediģin aşırı hantal bir saldırı, karsıdaki çok rahat sıyrılabilir, son sahnede ise Dof kaçmak yerine karşı saldırı yapmayı sećiyor ve kaybediyor, karsı saldırı yerine sıyrılmayı seçse o an bile darbeyi almayabilirdi ancak kibrine yenik düştü, bir daha karşılaşsalar Luffynin kazanma imkanı yok bana kalırsa, Dof Luffyi çözmüş olacak çünkü,Ben de şunu insanlara anlatamıyorum, gerçi çok da anlatmak gibi bir derdim yok ama olsun.
Op evrenindeki pek çok karşılaşmada karakterler dövüşe her şeyiyle başlamaz, en güçlü hallerini sona saklarlar. Bir kaç örnek vereyim.
Enel, Amaru'yu en son kullanıyor.
Magellan, Cehennem Hükmü'nü en son kullanıyor.
Vergo ve Pika Ful beden hakiyi en son kullanıyor.
Luffy, King Kong Gun'u en son kullanıyor.
Lucci, Rokuogan'ı en sona bırakıyor.
CC, Zehirli gazla en son birleşiyor.
Doflamingo, Thousand Arrov ve 16 kutsal mermiyi en son kullanıyor.
Sonuç olarak, Luffy'de Mingo'da en son, en güçlü ataklarıyla saldırdı. Karşılaşmanın geçmişini irdelemeye gerek yok bana kalırsa. @Akainu Sakazuki soruna ben de cevap vereyim. Karşılaşmaya KKG ile başlamış Luffy'i Mingo asla ama asla durduramazdı ve aralarındaki dövüş bir dakika bile sürmeden Mingo kaybederdi. Evet, Luffy Mingo'dan güçlüdür. Law olmasa da pekaala dövebilirdi, döverde!
Deniz Kralları izin vermezse Roger bile geçemez : )Luffy ve tayfası artık Calm Belt den kolayca geçip gidemez mi?
Bütün adayı karşısına almışsa gelin bekliyorum indirin demişse ve kolezyumdakiler topluca önünü kestilerse fiilen savaşa girişmiştir bu adam.Lafları eğip bükmene gerek yok.Kibri ve cesareti o kadar çok ki karşısına alabiliyor.Luffy g4 açmadan önce de kimse kişisel olarak karşısına çıkamıyor.Amiral,sabo falan dahil buna demek kendine yeterince güvenmiyorlar.Bunlar burgessi ciddiye alan adamlar sallamadı da diyemezsin.Luffy ve Law'ın bir arada yapabileceği en güçlü saldırıları nasıl yemiş oluyor yahu? Luffy'nin en güçlü saldırıları su an için G4 ' tekiler hiç birlikte iken G4 açmadı.
Bütün ada diyorsun ama sen de olayı biliyorsun. O ada içinde Zoro var Sabo var Amiral var. Sana kalsa Dof' u sadece Zoro bile su an yenecekken bütün ada ona karşı savaşıyor yani?
Adam bütün adadaki halkı katlederek kafes tekniği yapmış ve bunun bile stresini Luffy çekiyor halk katledilecek diye aceleye getiriyor belli bir süre içinde yenmesi gerekiyor. Bunu belirtmemişsiniz bütün ada savaştı diyorsun. Ama Dof ile temas eden iki kişi var. Biri Law biri Luffy. Nasıl ada ile savaşıyor. Şunu söylerken bir durup düşünmek lazım. Ben bir şey diyorum ama ne diyorum diye...
Lafları eğip büken sizsiniz Emre. O arenadaki adamlara karşı Luffy'de savaştı zamanında. Ayrıca adayı ve içindekileri direk tehdit eden Doflamingo. Kafes ile hepsini biçecek. Orda belli kalibrenin üstündeki adamların haricindekiler kafeste parçalanacaktı. Halk ve çoğu güçlü adam sadece kafesi ittiler.Bütün adayı karşısına almışsa gelin bekliyorum indirin demişse ve kolezyumdakiler topluca önünü kestilerse fiilen savaşa girişmiştir bu adam.Lafları eğip bükmene gerek yok.Kibri ve cesareti o kadar çok ki karşısına alabiliyor.Luffy g4 açmadan önce de kimse kişisel olarak karşısına çıkamıyor.Amiral,sabo falan dahil buna demek kendine yeterince güvenmiyorlar.Bunlar burgessi ciddiye alan adamlar sallamadı da diyemezsin.
Arkadaş kafesi yapmış zaten niye stresini çeksin Luffy kendi kafesin dışındayken içeri girip insanları mı kurtarıyor ?Luffy ve Law'ın bir arada yapabileceği en güçlü saldırıları nasıl yemiş oluyor yahu? Luffy'nin en güçlü saldırıları su an için G4 ' tekiler hiç birlikte iken G4 açmadı.
Bütün ada diyorsun ama sen de olayı biliyorsun. O ada içinde Zoro var Sabo var Amiral var. Sana kalsa Dof' u sadece Zoro bile su an yenecekken bütün ada ona karşı savaşıyor yani?
Adam bütün adadaki halkı katlederek kafes tekniği yapmış ve bunun bile stresini Luffy çekiyor halk katledilecek diye aceleye getiriyor belli bir süre içinde yenmesi gerekiyor. Bunu belirtmemişsiniz bütün ada savaştı diyorsun. Ama Dof ile temas eden iki kişi var. Biri Law biri Luffy. Nasıl ada ile savaşıyor. Şunu söylerken bir durup düşünmek lazım. Ben bir şey diyorum ama ne diyorum diye...
Bu adamın gücü yani kuş kafesi bütün adaya karşı taarruza geçiyorsa bu ne demektir biliyormusun topyekün hepsiyle savaşa giriyor demektir.O yüzden bu kadar uzatmanın da kelime oyunları yapmanın da manası yok.Durum açık ve basittir.Lafları eğip büken sizsiniz Emre. O arenadaki adamlara karşı Luffy'de savaştı zamanında. Ayrıca adayı ve içindekileri direk tehdit eden Doflamingo. Kafes ile hepsini biçecek. Orda belli kalibrenin üstündeki adamların haricindekiler kafeste parçalanacaktı. Halk ve çoğu güçlü adam sadece kafesi ittiler.
Ha bu adamlardan arena elemanları Luffy'e zaman yaratmak için adama dalmaya gittiler. Onlar içinde Doflamingo kendisi yine diyor sizin için güç harcamama bile değmez. Uyanış ile hepsini kolayca indiriyor. Olay bu kadar basit. Adamı ada ile savaştırdınız resmen.
Yani anlaşılmayacak bir şey yok. Ada ile savaştı dersen bütün herkes ile savaştı denir. Luffy'nin direk 5 bin kişiye karşı savaşması gibi. Ya da Madara'nın herkese karşı savaşması gibi. Sizin deyiminizle Fuji o kaldırdıklarını halkın üstüne bıraksa halkta buna karşı kendini savunsa Fuji ile savaşmış sayılacaklar gibi bir şey diyorsunuz siz.
Zoro mu birisi üst seviye kişilerin korunabileceğine dair bir şey söylüyor. Luffy'nin g4 ile kafesi delememesi içinde bir engel yok. Ayrıca bahsettiğim olay Manga'da geçiyor bunu ben demiyorum. Luffy'e sürekli zamandan dem vuran da Dof'un kendisi idi. Bebeleri yaşlıları katledeceğim diyordu.Arkadaş kafesi yapmış zaten niye stresini çeksin Luffy kendi kafesin dışındayken içeri girip insanları mı kurtarıyor ?
Hasan bazen öyle şeyler yazıyorsun ki söyleyecek söz kalmıyor o kafesi sanki Luffy'i etkilemiyor kapanınca Luffy'de içinde kalmayacakmış gibi anlamlar çıkıyor. Oysa Luffy de kafesin içinde neticede kafes kapansa kendisi içinde kalmatacak mı işi bitmeyecek mi ?
Law ve Luffy işbirliği ile Law en güçlü saldırısını, Luffy reh hawk saldırısını yapıyor. Ayrıca kafes kapanmaya yakın Law tekrar Luffy'i Dof'un yanına gönderiyor artı Luffy Dof'a en son saldırıyı attıktan sonra neredeyse Dof'la aynı anlarda bilinsiz bir çekilde çakılacakken nedense Law Luffy'e tekrar müdahale ediyor.
İşin özeti Law, Luffy ve tüm ada etkin bir biçimde Dof'a karşı hayatta kalmaya çalıştılar ve başardılar ama başarıyı tek kişinin altına yazmaya çalışanlara söylecek bi söz yok![]()