Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana da toparlayamaz gibi geliyor. Dressrosa 100 bölüm sürmüş mesela. Belki 600'lerde iken niyeti 1200'dü ama adamın çizdikçe çizesi geliyor :) 1800 de çok ama ya 1500'de anlaşalım bence :)
Seri kalmadı ne yapsın? :) Shounen Jump demiştir "biraz uzat da yeni seriler tutsun hızlanırsın" diye. Gintama da bitiyormuş zaten .

Seri kalmadı ne yapsın? :) Shounen Jump demiştir "biraz uzat da yeni seriler tutsun hızlanırsın" diye. Gintama da bitiyormuş zaten .
Bitirip yeni seriye başlayabilir mesela ama ben aceleye getirmesini istemem Naruto ve Bleach gibi. Bence uzatması da anlatım tarzından kaynaklanıyor. Hikayeyi ayrıntılı anlatmayı seviyor. Ben de seviyorum böyle. Bu tempoda devam etsin ne kadar sürerse sürsün.

Bitirip yeni seriye başlayabilir mesela ama ben aceleye getirmesini istemem Naruto ve Bleach gibi. Bence uzatması da anlatım tarzından kaynaklanıyor. Hikayeyi ayrıntılı anlatmayı seviyor. Ben de seviyorum böyle. Bu tempoda devam etsin ne kadar sürerse sürsün.
Yeni seri One Piece'in yerini tutar mı tutmaz mı belli değil ama evet ben de seviyorum böyle, istediği kadar devam edebilir.
Bi komedi serisi yapsa nasıl olur merak etmiyor değilim ama. :)

@GeraltOfRivia

Zunisha'nın saldırı gücü iyi de savunmada pek iyi değil gibi.Toplarla canı yanıyor.Jack'in atacağı düz yumruk ya da Marco'nun düz tekmesi canını yakar.

Ha ama dediğim gibi Zunisha vs Jack'in de değilim.Zunisha denk getirdi mi tekliyor onu gördük.Sadece Jack düz yumruk attığında Zunisha'nın büyüklüğünden dolayı hissetmemesi gibi bir durum söz konusu değil.

@GeraltOfRivia

Zunisha'nın saldırı gücü iyi de savunmada pek iyi değil gibi.Toplarla canı yanıyor.Jack'in atacağı düz yumruk ya da Marco'nun düz tekmesi canını yakar.

Ha ama dediğim gibi Zunisha vs Jack'in de değilim.Zunisha denk getirdi mi tekliyor onu gördük.Sadece Jack düz yumruk attığında Zunisha'nın büyüklüğünden dolayı hissetmemesi gibi bir durum söz konusu değil.
Suya değen veya suya yakın kısmı zaten yumuşamıştır bin yılda. Belki de daha fazladır sudaydı. O bölgelerde normal ama kafası vs daha sağlamdır.

Bana göre sıralama böyle Beckman ile Shiliew çok muamma karakterler.

Marco reyis
Kaido'nun iki komutanı
Katakuri
Jack direk 1 milyar ödülle başladı. 3.adam oldugunu düşünüyorum. Kaido'nun 2 adamı da Katakuri'den yüksek çıkacak böylece.
Smoothie
Cracker

Bana göre sıralama böyle Beckman ile Shiliew çok muamma karakterler.

Marco reyis
Kaido'nun iki komutanı
Katakuri
Jack direk 1 milyar ödülle başladı. 3.adam oldugunu düşünüyorum. Kaido'nun 2 adamı da Katakuri'den yüksek çıkacak böylece.
Smoothie
Cracker
Böyle giderse Dragon 3 'ten aşağı yonkoular da 2.5 tan aşağı çıkmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık